Menu

Hotel B

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Wanneer u voor het Hotel B staat spreekt het exterieur al direct tot de verbeelding. Dit prachtige Belle Époque gebouw werd omgetoverd tot een sfeervol hotel. Door zijn strategische ligging kunt u een wandeling maken naar het strand of gezellig iets gaan eten in een nabijgelegen restaurant.

Hoog rijkende plafonds, karaktervol Italiaans marmer en exotisch hout brengen u tot rust in de stijlvol en luxueus ingerichte kamers. Lokale seizoensgebonden ingrediënten brengen uw typisch Peruaanse maaltijd op smaak. In het restaurant kan u proeven van wat de Peruaanse kustlijn te bieden heeft. U zult versteld staan van het smakenpallet dat Peru te bieden heeft.

Geniet van de stralende zon vanop de rooftop. Sip van een heerlijk drankje in de artistieke bar of kies een gezellig plaatsje in de patio. Leer exotische cocktails mixen of neem deel aan een interessante kookles. Op zoek naar iets avontuurlijk en romantisch? Glijdt over de golven van de Stille Oceaan terwijl u geniet van een prachtige zonsondergang. Kunstliefhebbers kunnen een unieke kunsttour volgen in het hotel met een collectie van meer dan driehonderd artistieke werken. 

  • Reizen naar Peru Peru
  • Hoofdstad Lima
  • Munteenheid Sol
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Beleef Hotel B

Amazing Luxe in Peru

Genieten van de Peruviaanse cultuur vanuit hoogstaande logies

Amazing Highlights van Peru

De vele must-sees van Peru in één boeiende rondreis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Peru te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak