Menu

Inkaterra Hacienda Conception

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In het hart van het Amazonewoud, aan de oevers van de Madre de Dios rivier, vindt u deze buitengewone lodge. Uw avontuur start onderweg naar de lodge wanneer u in een kano stapt richting uw verblijf.

Hou uw ogen en oren open en krijg alvast een eerste indruk van wat de paradijselijke jungle in zijn mars heeft. Haciënda Concepción is gebouwd op een voormalige cacoa– en rubberplantage en is met zijn heerlijk afgelegen, maar toch makkelijk te bereiken locatie dé uitvalbasis tijdens uw ontdekking in en rond Puerto Maldonado.

Vanaf uw kamer heeft u een magnifiek uitzicht over het weelderige woud of de Madre de Dios rivier. Ontwaak met het geluid van zingende vogels en brullende apen en voel u dichter bij de natuur dan ooit te voren.

Maak uw keuze uit een verbazingwekkende selectie aan activiteiten waarbij u begeleid wordt door lokale gidsen. Zij beschikken over een uitstekende kennis uit de eerste hand over alles wat heerst en leeft in de omgeving. Spot lawaaierige brulapen en indrukwekkende kaaimannen en fotografeer reusachtige rivierotters, felblauwe vlinders en enorme anaconda’s.

  • Reizen naar Peru Peru
  • Hoofdstad Lima
  • Munteenheid Sol
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Beleef Inkaterra Hacienda Conception

Amazing Avontuur in Peru

Volg de trails en walkways door het weelderige Peru

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Peru te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak