Menu

Reizen naar Amerika

Bekijk meer foto's

Waarom Verenigde Staten?

  • De mooiste natuurparken
  • The Big Apple
  • Prachtige selfdrives
  • Route 66

Samen uw droomreis naar Verenigde Staten samenstellen? Onze Verenigde Staten expert Alannah helpt u graag verder.

Contacteer Alannah

Ontdek onze USA reizen vol contrasten, met landschappen zo divers als de toendra van Alaska en de moerassige Florida Keys, zo verschillend als de woestijn van Arizona en de oerbossen van Californië.

Wervelende natuur

Wanneer iemand over USA reizen praat, zult u misschien denken aan New York City, de filmindustrie van Hollywood of San Francisco. Deze klassiekers mogen niet ontbreken aan uw reis in Amerika maar de ware pracht van de Verenigde Staten ligt in zijn spectaculaire natuur... Denk aan de Grand Canyon, de Mississippi, de Grote Meren en de Niagara-watervallen, de Rocky Mountains, Death Valley en de adembenemende Nationale Parken. Voeg daaraan jaarlijks enkele wervelwinden en tornado's toe en u zult begrijpen dat amerika reizen staan voor een avontuur in een wilde en pure natuur. Amerika reizen zijn een must voor elke natuurliefhebber.

Steden in Amerika

De VS is de geboorteplaats van Los Angeles, Miami, Las Vegas, Chicago, Boston en New York City - bruisende metropolen waarvan de namen ongetwijfeld beelden oproepen van cultuur, gastronomie en entertainment. Als u dieper graaft, zullen USA reizen al hun verrassende verscheidenheid onthullen: de uiteenlopende muziekscene van Austin, het eco-bewustzijn van het vrijgevochten Portland, de aangename charme van het vooroorlogse Savannah, de prachtige kade van San Francisco, en de fascinerende oude wijken van New Orleans, nog aan het herleven ​​uit zijn drassige assen. Onze Amerika reizen brengen u naar het kloppende hart van dit machtige land.

De grote USA roadtrip

USA reizen staan voor roadtrips in uw privé huurwagen en indrukwekkende openluchtspektakels. Mensen die per wagen door Amerika reizen, verkennen zes miljoen kilometer snelwegen die u langs de rode-rots-woestijnen leiden, met torenhoge bergtoppen boven uw hoofd, en over vruchtbare graanvelden die zich uitstrekken tot aan de horizon.

U bent op zoek naar een rondreis door Amerika maar loopt helemaal verloren door het overaanbod aan nationale parken en wegen? Of misschien toch liever een rondreis in Canada? Laat u bijstaan door onze ervaren travel designers. Samen reisden we heel Amerika rond en selecteerden we de leukste hotels. Contacteer ons snel voor uw rondreis op maat!

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Amerika Verenigde Staten
  • Hoofdstad Washington DC
  • Munteenheid Dollar
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Engels

Beleef Verenigde Staten

Het beste van twee werelden

New York en Jamaica

Selfdrive door de Verenigde Staten

Beklijvende natuurwonderen

Citytrip New York en Washington

De kloppende harten van de Verenigde Staten

New York anders: gastronomie en architectuur centraal

The Big Apple vanuit een ander perspectief

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Verenigde Staten samenstellen?

Onze Verenigde Staten expert Alannah helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Alannah

Verblijf in exclusieve hotels

Amangiri

Utah

De luxe en klasse van Aman in Utah

Hotel Hugo

New York

Een ode aan de industriële stijl

The Hay

Washington

Historisch hotel

The Setai

Miami

De hippe sfeer van South Beach

Ontdek meer hotels

 

Las Vegas is een surrealistisch verhaal!

Verenigde Staten - oktober 2022

Dag Alannah,

Vandaag hebben we je kaartje ontvangen. De reis is heel goed geweest. Heel veel gezien aan een rustig tempo. Je hebt s’ avonds wel wat tijd om de volgende dag voor te bereiden, omdat je in dit kader niet zo uitgebreid kan gaan eten. Amerikanen spenderen minder tijd aan gezellige maaltijden. De hotels waren goed gekozen en van goede kwaliteit. Met 4 een kamer delen was geen probleem.

Qua aantrekkelijkheid is dit super, vooral de natuurbezoeken. In San Francisco is het openbaar vervoer goed georganiseerd [...]. We hebben in San Diego en SF militaire vaartuigen bezocht : een aanrader. LA is niet veel soeps en Las Vegas is een surrealistisch verhaal, veel schone schijn. Wat minder is zoals gezegd het eten, duidelijk minder dan in Europa. Wel goed eten, maar weinig gezelligheid. Voor het ontbijt vaak warme schotels, buffetformules beperkt. Het is ook duidelijk duurder dan hier + dan nog eens 20% gratuity. [...]

Organisatorisch van jullie zijde : heel goed georganiseerd, zeer tevreden. De vluchter waren niet super: op de heen reis 5 uren verloren bij overstap, vliegtuig in herstelling. [...] En dan natuurlijk het probleem van de hotelreservaties. Goed dat jullie snel konden reageren, ook op zaterdag, want dat gaf een lastig gevoel.

Al bij al zeer goede herinnering. We komen zeker terug!

An en Benny

Kan u al niet wachten om naar Verenigde Staten te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak