Menu

Reizen naar Amerika

Bekijk meer foto's

Waarom Verenigde Staten?

  • De mooiste natuurparken
  • The Big Apple
  • Prachtige selfdrives
  • Route 66

Samen uw droomreis naar Verenigde Staten samenstellen? Onze Verenigde Staten expert Alannah helpt u graag verder.

Contacteer Alannah

Ontdek onze USA reizen vol contrasten, met landschappen zo divers als de toendra van Alaska en de moerassige Florida Keys, zo verschillend als de woestijn van Arizona en de oerbossen van Californië.

Wervelende natuur

Wanneer iemand over USA reizen praat, zult u misschien denken aan New York City, de filmindustrie van Hollywood of San Francisco. Deze klassiekers mogen niet ontbreken aan uw reis in Amerika maar de ware pracht van de Verenigde Staten ligt in zijn spectaculaire natuur... Denk aan de Grand Canyon, de Mississippi, de Grote Meren en de Niagara-watervallen, de Rocky Mountains, Death Valley en de adembenemende Nationale Parken. Voeg daaraan jaarlijks enkele wervelwinden en tornado's toe en u zult begrijpen dat amerika reizen staan voor een avontuur in een wilde en pure natuur. Amerika reizen zijn een must voor elke natuurliefhebber.

Steden in Amerika

De VS is de geboorteplaats van Los Angeles, Miami, Las Vegas, Chicago, Boston en New York City - bruisende metropolen waarvan de namen ongetwijfeld beelden oproepen van cultuur, gastronomie en entertainment. Als u dieper graaft, zullen USA reizen al hun verrassende verscheidenheid onthullen: de uiteenlopende muziekscene van Austin, het eco-bewustzijn van het vrijgevochten Portland, de aangename charme van het vooroorlogse Savannah, de prachtige kade van San Francisco, en de fascinerende oude wijken van New Orleans, nog aan het herleven ​​uit zijn drassige assen. Onze Amerika reizen brengen u naar het kloppende hart van dit machtige land.

De grote USA roadtrip

USA reizen staan voor roadtrips in uw privé huurwagen en indrukwekkende openluchtspektakels. Mensen die per wagen door Amerika reizen, verkennen zes miljoen kilometer snelwegen die u langs de rode-rots-woestijnen leiden, met torenhoge bergtoppen boven uw hoofd, en over vruchtbare graanvelden die zich uitstrekken tot aan de horizon.

U bent op zoek naar een rondreis door Amerika maar loopt helemaal verloren door het overaanbod aan nationale parken en wegen? Of misschien toch liever een rondreis in Canada? Laat u bijstaan door onze ervaren travel designers. Samen reisden we heel Amerika rond en selecteerden we de leukste hotels. Contacteer ons snel voor uw rondreis op maat!

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Amerika Verenigde Staten
  • Hoofdstad Washington DC
  • Munteenheid Dollar
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Engels

Beleef Verenigde Staten

Amazing roadtrip in West-USA

Inclusief een bezoek aan LA

Amazing Florida met z'n twee

Voor elk wat wils hier!

Amazing Alaska met z'n twee

Dé roadtrip voor natuurliefhebbers

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Verenigde Staten samenstellen?

Onze Verenigde Staten expert Alannah helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Alannah

Verblijf in exclusieve hotels

Amangiri

Utah

De luxe en klasse van Aman in Utah

Hotel Hugo

New York

Een ode aan de industriële stijl

The Hay

Washington

Historisch hotel

The Setai

Miami

De hippe sfeer van South Beach

Ontdek meer hotels

 

Een onvergetelijke reis waar we nog veel over napraten!

Verenigde Staten - Augustus 2023

Dag Veerle,

Dank je voor je mailtje. We hebben een heel mooie reis gehad, alles is vlot verlopen. Dank jullie daarvoor. Persoonlijk vonden we LA en Hollywood tegenvallen. Dat zouden we niet meer opnieuw doen. Hoewel we geen fan waren van LA zouden we het hier anders aangepakt hebben en er  iets langer verbleven hebben om even op ons effen te komen na een vermoeiende reis [...] alvorens verder te reizen.

Het aantal parken kan dan gerust wat ingekort worden. Hoewel ze stuk voor stuk prachtig waren, was het misschien net iets te veel. Monument Valley bijvoorbeeld vonden we niet zo speciaal, toch in vergelijking met de andere parken. 1 Nachtje Las Vegas was supertof en perfect qua duur. Heel leuke hotels in Las Vegas, Bryce, Grand Canyon en Sedona. Het minste hotel vonden we de BW in LA. Hoewel de locatie inderdaad erg goed is, vonden we het toch wat een deprimerende en lawaaierige plek, zeker aan het begin van de reis.De wagen was top. Heel comfortabel om met drie kinderen zo veel ruimte te hebben tijdens de lange ritten. 

NY, prima hotel, perfecte locatie en wat ons betreft waren die 1,5 dag ter plaatse prima om alle hoogtepunten gezien te hebben. Wat handig zou geweest zijn in NY is om wat meer praktische info op voorhand gekregen te hebben hoe vanop de luchthaven vlot in het hotel te geraken. Dat deden we met het openbaar vervoer maar was toch even zoeken.

Alles was perfect geregeld, wat we enorm comfortabel vonden. Nogmaals bedankt, het was een onvergetelijke reis waar we nog veel over napraten!

Vriendelijke groeten,

Marie-Line

Kan u al niet wachten om naar Verenigde Staten te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak