Menu

San Francisco

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Verenigde Staten samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Wie San Francisco zegt, denkt Golden Gate Bridge. De iconische brug is het architecturale pronkstuk van de stad, maar het Californische San Francisco heeft zoveel meer te bieden. De relaxte manier van leven en hoge levenskwaliteit zorgen ervoor dat u een bezoek aan deze stad nooit meer vergeet.

In de baai van San Francisco vindt u een van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Alcatraz is beroemd door de vele films waarin het eiland verscheen en zonder Al Capone zou het vandaag niet zo bekend zijn.

Alamo Square is kenmerkend voor de bijzondere Victoriaanse architectuur waarin de huizen zijn opgetrokken. De wijk ligt bovendien op een heuvel waarbij een panoramisch uitzicht op de stad gegarandeerd is. De meest authentieke manier om de stad te verkennen is overigens met de kabeltram. De drie lijnen die er lopen, worden bediend door kleurrijke trams. 

Het spreekt voor zich dat dit slechts een notendop is van de vele hoogtepunten die San Francisco u te bieden heeft. Amazing Destinations helpt u graag met het opstellen van uw reis op maat en het selecteren van de absolute must sees.

  • Reizen naar Amerika Verenigde Staten
  • Hoofdstad Washington DC
  • Munteenheid Dollar
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Engels

Beleef San Francisco

Selfdrive door de Verenigde Staten

Beklijvende natuurwonderen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Verenigde Staten te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak