Menu

Amangiri

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Verenigde Staten samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Beton en geometrische structuren, dat is wat Amangiri op het eerste gezicht lijkt, maar eens u door dit knap staaltje architectuur wandelt, begrijpt u al snel hoe alles hier in de bergachtige omgeving opgaat. Deze locatie aan Canyon Point, in Zuid-Utah is een van de laatste restanten van het echte Wilde Westen. 

Aman staat voor grote open ruimtes en strakke lijnen, afgewerkt met natuurlijke materialen. Aan die criteria beantwoorden ook de kamers. De witte stenen vloeren, rustieke houtsoorten en het zwarte staal zorgen voor een high-end afwerking. Elke suite heeft een privéterras met haard en eindeloos woestijnzicht. De badkamers zijn luxueus ingericht met dubbele regendouche en apart toilet. 

De keuken in Amangiri is gebaseerd op het Amerikaanse Zuidwesten en hoofdzakelijk gecreëerd met lokale producten die nauwkeurig door de chef gekozen zijn. Amangiri voorziet voor u tal van activiteiten, gaande van een ballonaart voor dag en dauw tot paardrijden in het woestijngebied van Utah en de rijke culturele geschiedenis van de Navajo-indianen. Dat allemaal in een eco-friendly omgeving. 

  • Reizen naar Amerika Verenigde Staten
  • Hoofdstad Washington DC
  • Munteenheid Dollar
  • Tijdszone UTC -4
  • Taal Engels

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Verenigde Staten te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak