Menu

Reizen naar Marokko

Bekijk meer foto's

Waarom Marokko?

  • Slechts drie uur vliegen
  • Rust, avontuur en cultuur in één reis
  • Het meest gastvrije land waar u ooit kwam
  • Ideale familiebestemming

Samen uw droomreis naar Marokko samenstellen? Onze Marokko expert Peter helpt u graag verder.

Contacteer Peter

Reizen naar Marokko

Marokko is het betoverende land van de kronkelige soeks, het immense Atlasgebergte en een fantastische keuken. Hier maakt u kennis met de Noord-Afrikaanse manier van leven, de chaos van de Rode Stad Marrakech, de oorverdovende stilte van de woestijn en surfsteden zoals Essaouira.  

Het gastvrije Marokko

De Marokkaanse cultuur is enorm gastvrij. Overal waar u komt, wordt u warm onthaald met heerlijke muntthee en is de service feilloos. Steek de voeten onder tafel en geniet van de smaakvolle humus met brood, gevolgd door een o-ver-heerlijke tajine. Het dessert is zoet, met traditionele gebakjes.

Wat te doen in Marokko

Verdwaal in de smalle steegjes van Marrakech en Chefchaouen, leer surfen in Essaouira, ga paardrijden in de Agafay-woestijn of Sahara. Of wat dacht u van een ballonvaart over de woestijn bij zonsopgang? Marokko is een magisch land waar u niet eenmalig heen reist. Wedden dat u terugkeert met een handgeweven kussen of tapijt?  

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Marokko Marokko
  • Hoofdstad Rabat
  • Munteenheid Dirham
  • Tijdszone UTC +1
  • Taal Arabisch

Beleef Marokko

Citybreak: Marrakech en het Atlasgebergte

Een perfecte eerste kennismaking met Marokko

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Marokko samenstellen?

Onze Marokko expert Peter helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Peter

Verblijf in exclusieve hotels

Amanjena

Marrakech

Rust en onberispelijke service

Royal Mansour Marrakech

Marrakech

Een koninklijk verblijf in Marrakech

Scarabeo Camp

Agafay-woestijn

Overnachten in de woestijn

El Fenn

Marrakech

Historische grandeur

 

Mooie wandeling in het Atlasgebergte!

Marokko - juli 2022

Dag Nanou

Hierbij onze bevindingen van de reis naar Marokko. Samenwerking met Ahmed is uitstekend verlopen. Zeer goede, stipte en prompte service.

Marrakech: Hotel des Orangers was top! Een van de beste hotels waar we ooit hebben verbleven indien men kamer, kwaliteit hotel, service, gerechten etc in acht neemt. De stad was min of meer wat we ervan hadden verwacht. Gids was goed maar ze kunnen het toch niet laten op het einde hun commerciële relaties/commissie in gang te zetten….

Woestijn: leuke ervaring. Activiteiten werden gesmaakt. Wel heel warm in de tenten….airco machine deed niet echt zijn werk. Gezellige avonden met lekker eten.

Atlas gebergte: mooie omgeving. Mooie geleide wandeling gedaan. De dorpjes rond het hotel zijn wel vies en vuil. Niet echt aangenaam om rond te lopen – zeker niet tijdens het offerfeest…. Super warm wel – we hadden gedacht dat het daar wat frisser zou zijn. Hotel is geen 5 sterren waard; eerder 4 sterren. Grootste probleem was dat er geen airco op de kamers was….onmogelijk om te slapen/kamers zijn een oven tijdens de zomer. [...]

Essaouri: heel mooi en aangenaam hotel. Kamers ruim en dik in orde. Goede keuken. De medina vonden we wel redelijk vuil/onaangename geuren op vele plekken; ook de vismarkt bv…….Maar dat hoort erbij waarschijnlijk :-).

Kortom, mooie reis gehad. Blij dat we dit land hebben ontdekt. Essaouri vinden we geen ‘must’ om te bezoeken. Misschien zijn er betere alternatieven als 4e stop (?). Al bij al is het prijs/kwaliteit redelijk in evenwicht tot eerder aan de dure kant vinden we.

Vriendelijke groeten

Naard

Kan u al niet wachten om naar Marokko te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak