Menu

Royal Mansour Marrakech

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Marokko samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Na het afrijden van een eindeloze oprijlaan, komt u aan bij een monumentale poort waar het majestueuze hotel Royal Mansour achter schuilt. Dit hotel is eigendom van de Marokkaanse koning en brengt een ode aan de geschiedenis, traditie en cultuur van het land. Het is een van de meest luxueuze hotels in de stad Marrakech en overtreft zonder twijfel al uw verwachtingen.

Hier verblijft u niet zomaar op een kamer, maar heeft u een twee verdiepingen tellende riad helemaal voor uzelf. Op het dak vindt u een prachtig terras met berbertent en zwembad. Elke riad is zorgvuldig gedecoreerd en volledig aangekleed in traditionele Moors-Andalusische stijl en een ruime badkamer met inloopdouche en ligbad. Een butler is 24/24 voor u beschikbaar via domotica.

Aan tafel vindt u niks dan sterrenchefs. Elk restaurant straalt een glamoureuze sfeer uit en feilloze service staat hier garant. Frans, Italiaans of Marokkaans, het is allemaal mogelijk. Ook de spa kan u hier niet voorbij laten gaan. De impressionante inkomhal doet u onthaasten nog voor u de hamam bent ingestapt.

  • Reizen naar Marokko Marokko
  • Hoofdstad Rabat
  • Munteenheid Dirham
  • Tijdszone UTC +1
  • Taal Arabisch

Enkele foto's


Beleef Royal Mansour Marrakech

Citybreak: Marrakech en het Atlasgebergte

Een perfecte eerste kennismaking met Marokko

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Marokko te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak