Menu

Marrakech

Samen uw droomreis naar Marokko samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Marrakech, bijgenaamd De Rode Stad is al jaren een populaire citytripbestemming. Fantastisch weer, eten en de soeks blijven toeristen bekoren. De stad is ook de ideale uitvalsbasis om een ander, nóg authentieker gedeelte van Marokko te ontdekken. Vanaf hier rijdt u makkelijk het Atlasgebergte in, rijdt u richting de Agafay-woestijn of Essaouira.

Het hart van Marrakech, de medina bestaat uit kronkelende steegjes die u langs de soeks brengen. Het is fantastisch om er te verdwalen tussen de honderden kleine winkeltjes en souvenirs te kiezen. Kleurrijke kussens en tapijten, heerlijk ruikende zeepjes, handgemaakte potjes en tajines, … noem maar op. De kunst van het afdringen krijgt u hier snel onder de knie.

Restaurants zijn niet altijd even eenvoudig te vinden, maar durf vragen en val in verbazing na het zien wat voor paleizen er achter elke deur schuilgaan. Marrakech gaat nooit vervelen, en ook al is het hart van de stad niet meer dan twee vierkante kilometer groot, toch ontdek je elke keer dingen die je nooit eerder zag.

  • Reizen naar Marokko Marokko
  • Hoofdstad Rabat
  • Munteenheid Dirham
  • Tijdszone UTC +1
  • Taal Arabisch

Beleef Marrakech

Amazing Familiereis naar Marokko

Ervaar natuur en cultuur

Amazing Marokko met z'n twee

Heerlijk kleurrijk en fantastisch ongerept

Amazing Shortbreak in Marokko

Het beste van Marokko in enkele dagen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Marokko te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak