Menu

El Fenn

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Marokko samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

El Fenn is sinds 2002 een verborgen parel in de medina van Marrakech. Het hotel wordt uitgebaat door Vanessa Branson, - jawel, zus van - en haar echtgenoot. Ze stootten jaren geleden op een vergaan paleis, waar vandaag 28 kamers en suites thuishoren. De verblijven zijn stuk voor stuk mini paradijsjes, van elkaar gescheiden door verborgen patio’s, zwembaden en nissen. Dit alles maakt van El Fenn het perfecte verblijf om aan het drukke Marrakech te ontsnappen.

Geen enkele kamer werd op dezelfde manier ingericht, elk hoekje ziet er anders uit. De prachtige smeltkroes van traditioneel Marokkaans versus de trendy fluwelen kussens is feilloos. De kamers variëren in grootte en hebben afhankelijk van het type een eigen living en plunge pool.

Eten is een passie bij El Fenn. De menukaart weerspiegelt dan ook het beste van de traditionele Marokkaanse keuken in combinatie met enkele Europese klassiekers. De keuken is op elk moment van de dag open, of u nu wil eten op het dakterras, in het restaurant of uw kamer. Sluit uw dag af met een onwaarschijnlijk ontspannende massage of hamam.

  • Reizen naar Marokko Marokko
  • Hoofdstad Rabat
  • Munteenheid Dirham
  • Tijdszone UTC +1
  • Taal Arabisch

Beleef El Fenn

Citybreak: Marrakech en het Atlasgebergte

Een perfecte eerste kennismaking met Marokko

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Marokko te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak