Menu

Gibb's Farm

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gibb's Farm, opgericht in het begin van de jaren 1920 als een koffieboerderij, heeft de charme van het leven in Oost-Afrika van die tijd weten te behouden. Het hotel is gelegen op de hellingen van de Ngorongoro Highlands en de Great Rift Valley, halverwege de Ngorongoro krater en Lake Manyara. Het is een opmerkelijke hideaway tussen verschillende nationale parken en conservatiegebieden.

Verspreid over de tuinen liggen 17 farm cottages en een 2 slaapkamer cottage, ideaal voor  families. Elk huisje heeft zijn eigen thema, is ingericht met eucalyptusvloeren en handgemaakte meubels en beschikt over een eigen veranda. Word wakker met de geur van verse koffie en adembenemende uitzichten op de bloemrijke omgeving.

De oude, koloniale boerderij heeft nog steeds het karakter van een goed verzorgd privéhuis met een knetterend vuur en vriendelijke bediening. De fruit-, groente- en bloementuinen beslaan een oppervlakte van maar liefst 10 hectare, en alles wordt hier biologisch geteeld. De boerderij zorgt voor de melk, de koffie, de eieren en het vlees dat in het restaurant wordt geserveerd. De maaltijden zijn werkelijk voortreffelijk! In de schaduw van het bos is er een boomkwekerij waar honderden kleine jonge boompjes worden gekweekt om het behoud van inheemse boomsoorten te garaderen.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef Gibb's Farm

Amazing honeymoon in Noord-Tanzania & Zanzibar

Genieten van elkaar en de wilde beesten

Amazing familiereis in Noord-Tanzania

Game drives & unieke activiteiten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak