Menu

Asanja Africa Moru

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Asanja Moru is een luxe bush camp te midden van de rotsachtige eilanden die bekend staan ​​als de Moru Kopjes in het Serengeti National Park, waar het meest verbazingwekkende wildlife-spektakel van Oost-Afrika te zien is. Daarnaast ligt in Moru de Gong-rots, waar u een serie Masai-schilderijen kan bewonderen. Net ten oosten van het kamp bevindt zich het zoute Magadi-meer, een paradijs voor flamingo's.

Het exclusieve kamp biedt u een authentieke, luxe bush camping. Elk van de 8 tenten vertelt een verhaal over een speciale Masai-ceremonie. De tenten zijn ruim en hebben een eigen veranda met uitzicht op het schilderachtige omgeving. Ondanks dat ze hetzelfde ontwerp hebben, is elke tent uniek.

Verken de omgeving tijdens een game drive of wandelsafari. Uw ervaren gids zal u met veel plezier alles vertellen over de fauna en flora van de Serengeti. Ervaar de unieke cultuur van de Maasai tijdens een bezoek aan het dorp en geniet van hun traditionele zang en dans. Eindig de dag met een privé sundowner op de Asanja-heuvel met cocktails, heerlijke hapjes en de prachtige zonsondergang. Ook een overnachting onder de sterren is een unieke ervaring.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Enkele foto's


Beleef Asanja Africa Moru

Amazing honeymoon in Noord-Tanzania & Zanzibar

Genieten van elkaar en de wilde beesten

Amazing luxe in Noord-Tanzania

De hoogtepunten van Tanzania beleven

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak