Menu

Reizen naar Portugal

Bekijk meer foto's

Waarom Portugal?

  • Ontdek verborgen parels
  • Eigenzinnige steden Lissabon en Porto
  • Maak een self drive rondreis
  • Heerlijk klimaat

Samen uw droomreis naar Portugal samenstellen? Onze Portugal expert Laetitia helpt u graag verder.

Contacteer Laetitia

Het is misschien maar een klein land, maar een Portugal vakantie slaagt erin zowel verbazingwekkend mooi als eindeloos verrassend te zijn.

Charmante Portugal vakantie

Als u, wanneer u aan uw Portugal vakantie denkt, u de zandstranden van de Algarve of de eigenzinnige steden Lissabon en Porto inbeeldt, dan is een bezoek aan het echte hart van Portugal een ware openbaring. Uw Portugal vakantie draait niet enkel rond het landschap, hoewel er een prachtige variatie aan scènes is, van de steile bergen en weelderige valleien in het centrum en het noorden tot de dorre vlaktes en de kustlijn vol inhammen in het zuiden. Maar de grootste charme van uw Portugal vakantie komt uit de middeleeuwse dorpjes, ommuurde steden en glorieuze monumenten van het land, terwijl tegelijkertijd vooruitgang en moderniteit met een geheel eigen stijl omarmd wordt.

Aantrekkingskracht van Portugal

Deze unieke kwaliteiten van uw Portugal vakantie vallen het meeste op in de hoofdstad, Lissabon, die een eigentijdse boetiekglans verworven heeft zonder zijn meest vertederende, nogal ouderwetse, kenmerken overboord te gooien. Op de Algarve en elders creëren gezinsvriendelijke resorts – de steunpilaar van Europees toerisme sinds meer dan vijftig jaar – een zachte verfijning met onveranderde tradities. Maar als u ervoor kiest om uw Portugal vakantie in het diepe platteland door te brengen – de Alentejo, het bergachtige Beiras of Trás-os-Montes – dan duikt een ander, langzamer tempo van Portugal op. Ondanks massale wegenbouwprojecten en een groeiende interesse in het landelijk en ecotoerisme, zijn Midden- en Noordoost-Portugal in het bijzonder nog opvallend onderontwikkeld. Voor iedereen die zijn Portugal vakantie buiten de gebaande paden wilt doorbrengen, zijn er hier onbegrensde mogelijkheden om kleine steden, dorpen en landelijke regio’s te beleven. U keert beslist terug.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Portugal Portugal
  • Hoofdstad Lissabon
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +0, UTC +1
  • Taal Portugees
 

Samen uw droomreis naar Portugal samenstellen?

Onze Portugal expert Laetitia helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Laetitia

Verblijf in exclusieve hotels

HF Fenix

Porto

.

The Yeatman

Porto

.

Ontdek meer hotels

 

Toffe activiteiten en lekker eten

- Portugal - augustus 2017

Beste team van Amazing Destinations,

We hebben super genoten van de reis die jullie voor ons organiseerden! Prachtige hotels, heel toffe activiteiten en lekker eten! De hulp van Ludovic ter plaatse was echt een plus! (...)
​​​​​​​Onze batterijen zijn terug opgeladen en we kunnen weer dromen van een volgende vakantie.....

Heel erg bedankt voor jullie hulp en zeker en vast tot een volgende vakantie!​​​​​​​

​​​​​​​Groeten,

Valerie, Peter, Amélie, Maxime

Kan u al niet wachten om naar Portugal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak