Menu

Quinta das Lágrimas

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Portugal samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Langs de invalsweg van Leiria naar Coimbra, op 500 meter van het centrum van de stad, ligt het hotel Quinta das Lágrimas,

Dit 18e-eeuwse paleis, omringd door een eeuwenoude tuin, was ooit het lievelingsoord van koningen en keizers. Het paleis vertelt het verhaal van de verboden liefde van prins Pedro voor Ines de Castro. Ines werd op het “Landgoed der tranen” door huurmoordenaars om het leven gebracht: een gedenkplaat en fonteinen in de immense tuin herinneren daaraan. In het paleis zelf vindt u de receptie en aansluitende salons, die open zijn voor de klanten. Veel van de oude grandeur is bewaard gebleven. In de bibliotheek van het hotel staan duizenden eeuwenoude boeken.

De kamers (22 tot 27 m²) liggen verspreid over het oude paleis en het moderne bijgebouw: u vindt er tuinkamers, paleiskamers, spa kamers en suites.

De 2 restaurants van het Hotel Quinta das Lágrimas serveren seizoensgebonden gerechten, bereid met verse ingrediënten die worden verbouwd op het landgoed. Op mooie zomeravonden kunt u buiten op het terras dineren, terwijl u geniet van een uitmuntende wijn uit de wijnkelder.  De keuken is er voortreffelijk!

Na de ontdekking van Coimbra kunt u tot rust komen aan het zwembad met zicht op de eeuwenoude bomen of laat u verwennen in de Bamboo Garden Spa. Misschien hebt u nog energie om wat te oefenen op drivingrange of u uit te leven op de 9 holes golfbaan.

  • Reizen naar Portugal Portugal
  • Hoofdstad Lissabon
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +0, UTC +1
  • Taal Portugees

Beleef Quinta das Lágrimas

De hoogtepunten van Portugal

Ontdek het mooiste van Portugal

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Portugal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak