Menu

Reizen naar Mexico

Bekijk meer foto's

Waarom Mexico?

  • De mooiste Maya tempels
  • Spierwitte droomstranden
  • Lekker eten en lokale specialiteiten
  • Prachtige natuur: van jungle tot ruige bergen

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen? Onze Mexico expert Peter helpt u graag verder.

Contacteer Peter

Deze bakermat van indiaanse culturen is een uniek samenspel van alle mogelijke landschappen: tropische gebieden, moerassen, hagelwitte stranden, jungle en rijzende bergketens.

Diverse Mexico reizen

Mexico reizen zijn het beste te vergelijken met mole, het unieke Mexicaanse sausje waarvan de ontelbare variaties alle smaken tegelijk activeren. Het land is zo divers dat de meeste Europeanen er slechts een vaag idee over hebben, tot ze effectief naar Mexico reizen. De landschappen variëren van weelderige nevelwouden tot kale woestijn. Een groot deel van het land is een vakantiemekka van deluxe resorts en spa's. Juist, die ene postkaart met de perfecte combinatie van hagelwit strand en kristalheldere zee.

Eeuwenoude cultuur van Mexico

De indrukwekkende piramiden en paleizen uit de prehispanische tijd zijn stille getuigen van de eeuwenoude cultuur van dit land. Onze  reizen naar Mexico tonen u het land zoals het is. Maak kennis met de indianen, rechtstreekse afstammelingen van de Maya's, Azteken, Zapoteken, Tolteken en Mixteken, die hier nog steeds wonen.

In Mexico leven vandaag nog ongeveer 59 indiaanse stammen. Door hun geïsoleerde ligging, hebben deze bevolkingsgroepen hun tradities, taal en kleurrijke kleding weten te bewaren. Een authentieke indiaanse stam bezoeken, is een unieke ervaring. Fascinerend is ook een bezoek aan een traditionele indiaanse markt, waar al deze etnische groepen hun koopwaar aanbieden. De ene laat zich vertederen door de opwindende klanken van de Mariachi, de andere door de geur van de Mexicaanse keuken. Mexico reizen moet u voelen, horen en ruiken.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Mexico Mexico
  • Hoofdstad Mexico City
  • Munteenheid Peso
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Beleef Mexico

Amazing familiereis naar Mexico

Kennismaken met de Maya-cultuur

Amazing Mexico met z'n twee

Mexico op z'n best

Romantische honeymoon in Mexico

Cultuur en ontspanning

Amazing rondreis door Mexico

If you want it all...

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen?

Onze Mexico expert Peter helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Peter

Verblijf in exclusieve hotels

Be Tulum

Tulum

Een oase van rust en luxe

Casa Lecanda

Mérida

Eeuwenoude kleurrijke haciënda

Hacienda Chichén Itzá

Chichén Itzá

Historische haciënda

Hotel Bo

San Cristóbal de las Casas

Designhotel in het historische centrum

Ontdek meer hotels

 

Batterijen opgeladen, hartjes gevuld!

Mexico - April 2023

Hey Jolan,

Wij zijn net terug van een fantastische reis naar Mexico! En daar willen we jou toch even nog voor bedanken. We hebben ontzettend hard genoten en prachtige dingen gezien.

We hebben de planning uiteindelijk zo gelaten en hebben zo eigenlijk vrijdag de beste dag gehad van onze hele reis. Uxmal bezocht (wat veeeeel mooier en minder toeristisch is dan Chichen itza), een cenote gedaan en dan naar progresso geweest (het lokale strand op 45min rijden). Vooral die laatste is zeker ook een aanrader om mee te geven. ’s Avonds hadden we nog een leuke salsa-avond, maw veel beter dan een dagje strand in Playa del carmen, wat precies toch niet helemaal onze meug was, toen we daar toekwamen.

De hotels waren 1 voor 1 super mooi, gezellig en in orde. Ook de chauffeurs van de transfers waren ontzettend vriendelijk en alles liep met de auto, gelukkkig, ook vlot.Het enige wat ons wat stoorde was de continue druk voor fooien. Vooral in het laatste hotel aasde het personeel hier hard op, wat het niet zo’n aangenaam gevoel gaf. [...] Pas op, voor de rest was het wel een top hotel hoor! [...]

Zoals we al vaak tegen elkaar zeiden… Onze batterijen zijn weer opgeladen, maar vooral onze hartjes zijn weer gevuld. Met prachtige herinneringen en veel liefde.

Dikke dikke dankjewel Jolan voor onze prachtige Honeymoonreis naar Mexico.

Groetjes

Sanne en Bert

Kan u al niet wachten om naar Mexico te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak