Menu
Contacteer ons

Reizen naar Mexico

Bekijk meer foto's

Waarom Mexico?

  • De mooiste Maya tempels
  • Spierwitte droomstranden
  • Lekker eten en lokale specialiteiten
  • Prachtige natuur: van jungle tot ruige bergen

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen? Onze Mexico expert Jantien helpt u graag verder.

Contacteer Jantien

Deze bakermat van indiaanse culturen is een uniek samenspel van alle mogelijke landschappen: tropische gebieden, moerassen, hagelwitte stranden, jungle en rijzige bergketens.

Diverse Mexico reizen

Mexico reizen zijn het beste te vergelijken met mole, het unieke Mexicaanse sausje waarvan de ontelbare variaties zo veel smaken tegelijk activeren. Het land is zo divers dat de meeste Europeanen er slechts een vaag idee over hebben tot ze effectief naar Mexico reizen. De landschappen variëren van weelderige nevelwouden tot kale woestijn. Een groot deel van het land is een vakantie mekka van deluxe resorts en spa's. Juist, die ene postkaart met de perfecte combinatie van hagelwit strand en kristalheldere zee.

Eeuwenoude cultuur van Mexico

De indrukwekkende piramiden en paleizen uit de pre-hispanische tijd zijn stille getuigen van de eeuwenoude cultuur van dit land. Onze Mexico reizen tonen u het land zoals het is. Maak kennis met de indianen, rechtstreekse afstammelingen van de Maya's, Azteken, Zapoteken, Tolteken en Mixteken, die hier nog steeds wonen. In Mexico leven vandaag nog ongeveer 59 indiaanse stammen. Door hun geïsoleerde ligging, hebben deze bevolkingsgroepen hun tradities, taal en kleurrijke kleding weten te bewaren. Een authentieke indiaanse stam bezoeken, is een unieke ervaring. Fascinerend is ook een bezoek aan een traditionele indiaanse markt, waar al deze etnische groepen hun koopwaar aanbieden. De ene laat zich vertederen door de opwindende klanken van de Mariachi, de andere door de geur van de Mexicaanse keuken. Mexico reizen moet u voelen, horen en ruiken.

  • Reizen naar Mexico Mexico
  • Hoofdstad Mexico City
  • Munteenheid Peso
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans
 

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen?

Onze Mexico expert Jantien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Jantien


Kan u al niet wachten om naar Mexico te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Vraag uw offerte aan