Menu

Hacienda Chichén Itzá

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Mexico samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een reis door Mexico is niet compleet zonder een verblijf in een historische haciënda. Een van de oudste in Mexico is Hacienda Chichén Itzá. De Spanjaarden bouwden het complex in 1523, vlak na de verovering van Yucatán en in de jaren zestig werd het nieuw leven ingeblazen als hotel. De locatie is uniek, niet alleen vanwege de rijke flora en fauna in de bosrijke omgeving, maar ook vanwege de nabijheid van de Maya-ruïnes.

Hacienda Chichén Itzá heeft zo'n 28 kamers die verspreid zijn over twaalf historische huisjes. Elk huisje heeft één tot vier slaapkamers, allemaal op een andere manier ingericht met Mayaanse en Spaanse koloniale accenten. Afhankelijk van uw villatype heeft u een ligbad of douche. Gegarandeerd is de ruime patio met uitzicht op de weelderige jungletuinen.

Ontspannen staat centraal in deze haciënda. De grote tuin met buitenzwembad en de spa bieden u daartoe de perfecte gelegenheid. Bent u liever actief, dan organiseert het hotel ecofriendly activiteiten. Ga vogels spotten met een lokale gids of geniet van de wildlife tijdens een tour door de jungle en als u van koken houdt, is een Maya kookles sterk aan te raden. Liever de omgeving verkennen? U vindt er verschillende koloniale steden zals Valladolid, Izamal en Mérida. In het casco vindt u het restaurant waar 100% organische maaltijden geserveerd worden.

  • Reizen naar Mexico Mexico
  • Hoofdstad Mexico City
  • Munteenheid Peso
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Beleef Hacienda Chichén Itzá

Luxueus Mexico

Natuur, strand en cultuur

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Mexico te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak