Menu

Reizen naar Israël

Bekijk meer foto's

Waarom Israël?

  • Een buitenbeentje in het Midden-Oosten
  • Ideale combinatie Jeruzalem en Tel-Aviv
  • Tel-Aviv is een droom voor foodies
  • Combineer met Jordanië

Samen uw droomreis naar Israël samenstellen? Onze Israël expert Carmen helpt u graag verder.

Contacteer Carmen

De grote verscheidenheid aan landschappen en klimaten maken van Israël reizen een plaats met ontelbare ontdekkingsmogelijkheden. Van besneeuwde bergtoppen en groene vruchtbare valleien in het noorden, via de prachtige Negevwoestijn in het zuiden, tot betoverende zandstranden aan de Middellandse en de Rode Zee. U vindt het allemaal in dit prachtige land!

Reizen naar Israël is een ontdekking van een smeltkroes aan volkeren en culturen, en de bakermat van de drie grote wereldreligies. Niet alleen joden, maar ook christenen en moslims hebben er hun thuis gevonden. Unesco heeft tal van sites op haar werelderfgoedlijst geplaatst. Denk maar aan de Oude Stad en de stadsmuren van Jeruzalem. Een reden te meer om dit land van melk en honing te bezoeken!

Geen land ter wereld speelt al zo lang een rol in de wereldgeschiedenis als Israël. Met een smeltkroes aan culturen, heerlijke palmenstranden, de stilte van de woestijn, de Dode Zee, eeuwenoude ruïnes en het levendige Tel Aviv is dit bovendien een niet te missen bestemming in het Midden-Oosten.

Zin in een rondreis naar Israël? Onze Travel Designers geven u graag advies bij het uitwerken van uw privé rondreis op maat!

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Israël Israël
  • Hoofdstad Jeruzalem
  • Munteenheid Sjekel
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Hebreeuws, Arabisch

Beleef Israël

Duo citytrip Jeruzalem & Tel-Aviv

Een niet te missen bestemming!

Amazing combinatiereis Israël en Jordanië

De perfecte combi op elk gebied

Amazing Israël met z'n twee

Introductie tot het uiteenlopende Israël

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Israël samenstellen?

Onze Israël expert Carmen helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Carmen

Verblijf in exclusieve hotels

Harmony Hotel

Jeruzalem

Perfecte uitvalsbasis in Jeruzalem!

Market House

Tel Aviv

Kleinschalig boetiekhotel in oude Jaffa

Royal Beach Hotel

Tel Aviv

Perfect gelegen luxe designhotel

The Scots Hotel

Tiberias

Luxehotel in oud ziekenhuis

Ontdek meer hotels

 

Nog nooit iemand tegengekomen die met zoveel passie ons rondreed!

Israël - April 2023

Goedemiddag Katrien,

Dank u voor uw kaartje, wij hebben een super reis gehad in Israël. Onze gids die wij hadden was gewoonweg top op elk gebied. Hij luisterde naar onze wensen en paste zo van dag op dag ons schema aan. Wij zijn nog nooit iemand tegengekomen die met zoveel passie en kennis ons kon rond rijden (zelfs reservaties voor het dinner wist hij te regelen, ging op zoek naar een speciale kandelaar voor ons, hij was een zeer aangename persoon om bij te zijn….). Wij hebben ook een aantal keren telefoon gehad van de Nederlandse dame van het reisbureau ter plaatse om te vragen of alles in orde was en of alles vlot verliep.

Wij waren dus in Tel Aviv tijdens de demonstraties (die hier in Europa fel overdreven werden). Ter plaatste hebben daar bijna niets van gezien of gevoeld. Overal hadden wij constant een veilig gevoel.

Qua hotels:

Setai in Tel Aviv : super hotel op een prima locatie, mooi verzorgde kamers in een prima staat. Sfeervolle cocktailbar waar men ook sushi kan eten die dan a la minute klaar gemaakt gaat worden. Hier kunnen we alleen maar positief over zijn. Zeer vriendelijke en behulpvolle straff.

American Collony : zeker geen bezoek waard. Het ontbreekt hier aan algemene leiding en opvolging. [...]. Dit allemaal maakt van dit in principe mooie hotel een teleurstelling. [...]

Six senses : unieke locatie (wel lange reis er naartoe). Alles is hier gericht op “zen” zijn en zo….er is daar helemaal niets te beleven. Twee nachten was dus ideaal voor ons. Goede keuken en vriendelijk personeel (heel jong allemaal), ze moeten wel nog allemaal wat inlopen.

Dank u om opnieuw met zoveel zorg onze reis samen te stellen; wij vonden het een unieke ervaring!

MVG

Manu en Solange 

Kan u al niet wachten om naar Israël te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak