Menu

Street Art in Johannesburg

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De beste manier om de bruisende straten van Johannesburg te ontdekken, is met een lokale expert. Onze gids ter plaatse is de enthousiastheid zelve en vertelt op een gepassioneerde manier over de verschillende gemeenschappen, culturen, gebouwen en de geschiedenis. 

Deze wandeling is een unieke wijze om het hart van Johannesburg te ontdekken. U leert bij over de kunstenaars die over het hele land en tot ver daarbuiten bekend zijn. De street art is voornamelijk te vinden in de downtown wijken Braamfontein, Newtown en Maboneng. Hier overheersen muurschilderingen van lokale en internationele artiesten het straatbeeld. Even pauzeren en ontsnappen aan de drukte van de stad is de boodschap. 

Met wat geluk treft u het jaarlijkse City Of Gold Urban Arts Festival. Daarbij worden kunstenaars van over de hele wereld uitgenodigd om er een hele week lang hun vrije gang te gaan. Vaak zijn de werken geïnspireerd door de Zuid-Afrikaanse geschiedenis waarbij de apartheid een terugkerend thema is. Een boeiende en unieke wijze om de historische achtergrond van Zuid-Afrika te leren kennen.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Enkele foto's


Beleef Street Art in Johannesburg

Amazing familiereis in Zuid-Afrika

Oog in oog met de Big 5

Amazing safari met z'n twee in Zuid-Afrika

Wildparken & fenomenale panorama's

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak