Menu

One&Only Royal Mirage

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Dubai samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Dit prachtige luxeresort, gebouwd in authentieke Arabische stijl en gelegen op het beroemde strand van Jumeirah, behoort tot de allerbeste hotels in Dubai. 

Dit is een wonderbaarlijke plek, bestaande uit afzonderlijke hotels die doorlopen in elkaar om de zintuigen te prikkelen: The Palace, Arabian Court en Residence & Spa. Zwembaden onder wuivende palmbomen, reflecterend water en koele fonteinen verhogen het gevoel van plezier in dit uitzonderlijk mooi resort in Dubai.


Alle kamers en suites kijken uit op zee, met een eigen balkon of terras en versierd met sierlijke bogen, terracotta tegels en op maat gemaakte meubels. Het hotel omvat 147 Superior Deluxe Rooms, 22 Superior Executive Suites, 49 Gold Club Superior Rooms, 11 Gold Club Suites en 2 Royal Suites.

The Palace

De perfecte weerspiegeling van Arabische architectuur met mozaïeken, binnenplaatsen, arcades en fonteinen te midden van weelderige tuinen. De klanten van de kamers en suites ‘Gold Club ‘ genieten van de toegang tot ‘The Gold Club’, een luxueuze salonruimte met een eigen receptie op het derde verdiep gelegen waar continentaal ontbijt, afternoon tea, frisdranken en cocktails gratis worden aangeboden.

Arabian Court 

De geest van het Oosten met somptueuze architectuur, binnenplaatsen, fonteinen, tuinen en een indrukwekkende galerij in zandsteen, kleurrijke mozaïeken en graniet die naar de 172 kamers en suites leidt, die alle van een ligging rechtover de baai en het glinsterend zwembad genieten.

Residence & Spa 

Een intieme plaats met 49 kamers met oosterse inrichting en architectuur, gelegen in het hart van het domein met afgezonderde tuinen, strand, privézwembad en -restaurant, lid van de Leading Hotels of The World.

  • Reizen naar Dubai Dubai
  • Hoofdstad Dubai
  • Munteenheid Dirham
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Arabisch

Enkele foto's


Beleef One&Only Royal Mirage

Amazing shortbreak in Dubai

In teken van de 2021 EXPO

Amazing city & desert: Dubai & Ras Al Khaimah

Tussen wolkenkrabbers en zandduinen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Dubai te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak