Menu

Amazing winterbreak in Oman

Bekijk meer foto's

Beste periode om te reizen

oktober tot april

Prijs

Vanaf € 3.990 p.p.

Ideale lengte van de reis

9 dagen

Wat mag u verwachten?

 • Op het dak van Oman staan, Jebel Shams
 • Koffie drinken met Bedoeïenen
 • Authentieke dorpen en steenoude forten
 • Duiken in verfrissende wadi's
 • Overnachten onder een magische sterrenhemel in de woestijn

Samen uw droomreis naar Oman samenstellen? Onze Oman expert Kristien helpt u graag verder.

Contacteer Kristien

Oman, voor velen een onbekende bestemming, maar eenmaal ter plaatse zal u betoverd worden. U start uw Amazing winterbreak in de moderne hoofdstad, Muscat. Hier verblijft u in het luxe W hotel dat modern design combineert met Omaans erfgoed. 's Anderdaags verlaat u de hoofdstad en rijdt u met uw private gids/chauffeur, naar het bijzondere Al Hajargebergte, of ook wel beter gekend als het dak van Oman. De bergen worden vervolgens ingeruild voor de woestijn. Ooit al eens overnacht onder een fonkelende sterrenhemel? Tijdens uw verblijf in de woestijn beleeft u deze magische ervaring! 's Ochtends geniet u in 'the middle of nowhere' van een heerlijk kopje Omaanse koffie. Tijdens uw rondreis bezoekt u eeuwenoude dorpjes, verkoelende wadi's en authentieke forten. U eindigt uw reis terug in Muscat met een boeiende citytour. 

​​​​​​​Voor onderstaand programma hebben we momenteel een speciale prijs vanaf € 3.990,00* per persoon.

*Geldig voor boekingen tot 30 november 2023 en afreizen van 1 oktober 2023 tot 9 maart 2024 (met uitzondering van de kerstvakantie)

 • Reizen naar Oman Oman
 • Hoofdstad Muscat
 • Munteenheid Rial
 • Tijdszone UTC+4
 • Taal Arabisch
Prijs van deze reis:
vanaf € 3.990 p.p.

Inbegrepen in deze prijs

 • Verblijf in luxeaccomodaties op basis van kamer en ontbijt*
 • * Desert Nights Camp op basis van halfpension 
 • Internationale vluchten (op basis van beschikbaarheid)
 • Luchthaventransfers H&T
 • 1/2 dag Muscat City tour met Engelstalige privégids
 • Toegangsgelden voor de forten, Bait Al Zubair Museum & Royal Opera House
 • Rondreis met private gids/chauffeur

Niet inbegrepen in deze prijs

 • Visum voor Oman
 • Niet vermelde maaltijden
 • Fooien voor gidsen en chauffeurs
 • Optionele tours
 • Persoonlijke uitgaven zoals camera-toeslagen, dranken, souvenirs, etc.
 • Reisverzekeringen

Maak een afspraak

Voorgesteld reisschema

Onze expert staat u bij om dit schema volledig aan te passen naar uw wensen.

Dag 1
U neemt de heenvlucht van Brussel naar Oman. Wij zoeken voor u de meest interessante vluchten. 

Dag 2
Aankomst in de hoofdstad van Oman, Muscat. U wordt opgewacht door uw privéchauffeur die u naar uw design hotel in de stad zal brengen. De rest van de dag heeft u vrije tijd, rust uit van uw vlucht of ga reeds op eigen initiatief een wandeling maken in de boeiende stad. 

Dag 3
Start van uw rondreis! Deze ochtend wordt u opgehaald door uw gids/chauffeur en rijdt u via de indrukwekkende kustweg van Batinah en de kronkelende bergwegen naar Jebel Akhdar, de groene longen van Oman. U rijdt langs goudgele stranden, steenoude forten, vissersdorpjes en kleurrijke wadi's. 

Dag 4
U ontdekt vandaag de omgeving van Jebel Akhdar. U brengt een bezoek aan het fort van Nizwa en het gezellige dorp Misfah. Nota: Als het vandaag vrijdag is, brengt u ook een bezoek aan de befaamde geitenmarkt die in Nizwa plaatsvindt.In de namiddag staat u op het dak van Oman tijdens een bezoek aan Jebel Shams.

Dag 5
Een vrije dag! Zalig nietsdoen en genieten van de imposante bergen rondom u of neem deel aan een van de activiteiten georganiseerd door uw lodge. 

Dag 6 
Tijd om de bergen achter u te laat en verder door te rijden naar de bijzondere woestijn. Onderweg houdt u nog halt bij Birkit Al Mawz, Ibra en zoekt u verkoeling in Wadi Bani Khalid. Deze nacht overnacht u in een luxe tentenkamp en sluit u de dag af met een lokale barbecue onder een magische sterrenhemel. 

Dag 7
U rijdt terug naar Muscat vandaag. Onderweg houdt u nog halt bij het gezellige havenstadje Sur en neemt u een verfrissende pauze bij een van de mooiste wadi's van Oman. Op het einde van de dag komt u aan in Muscat. 

Dag 8
Tijdens een halve dag sightseeing tour verkent u samen met een privégids Muscat. In de namiddag heeft u vrije tijd, koop de leukste souvenirs en keer huiswaarts met memories for life uit Oman! 

Dag 9
Helaas, einde van een onvergetelijke Amazing winterbreak in Oman! U wordt tijdig opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Oman, waar u de terugvlucht huiswaarts neemt. 

Deze reis is een voorbeeldprogramma en steeds aanpasbaar aan uw wensen. 

 

Samen uw droomreis naar Oman samenstellen?

Onze Oman expert Kristien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Kristien

Verblijf in exclusieve hotels

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort

Jebel Akhdar

Luxe te midden van de bergen

Desert Nights Luxury Camp

Wahiba Sands

Zandgolven tot aan de horizon

Kempinski Hotel

Muscat

Een allround luxeresort

W Hotel Muscat

Muscat

Luxe en prachtig design

 

We konden ons geen betere gids voorstellen!

Oman - februari 2023

Beste Kristien,

Hierbij had ik u graag wat feedback gegeven omtrent onze rondreis in Oman. Wat de gids betreft kunnen we alleen maar lof hebben of Kamil. Hij praat wel heel veel maar is een uiterst attent en bezorgd man.  Wil het beste voor zijn gasten en is uiterst trots op zijn land en vooral op de verwezenlijkingen van Sultan Qaboos. We konden ons geen betere gids voorstellen.

Het programma voor de eerste dag was wonderlijk en behoorlijk geladen waarna de vrije dag echt wel welkom was. Na onze rustdag vielen we van de ene verwondering in de andere Nizwa, het prachtige landschap, Misfah en Jebel Shams. De Anantara is een geweldig hotel om te vertoeven.

’S anderdaags was onze tocht naar de woestijn ook schitterend met Ibra, Birkat Al Mouz (weliswaar in de verte) en dan de Wadi Bani Khalid. Wat ons verblijf in de woestijn betreft moet ik wel enige teleurstelling melden. U had het voorgesteld als een vijfsterrenresort waar we gingen verblijven in een luxueuze bedoeiëntent alwaar we ook een BBQ gingen nuttigen. Dit bleek echter een kamer te zijn met twee bedden, weliswaar een nette badkamer met douche en toilet achter het restaurantcomplex. De BBQ waarvan sprak bleek een buffet (goed van kwaliteit maar niet in verhouding met de kwaliteit geboden in de voorbije dagen). Onafgezien hiervan hebben we een mooie Sunset meegemaakt. [...]

De halve dag rondleiding in Muscat met de moskee/opera … waren verbluffend.  Jammer dat de Portugese forten niet toegankelijk zijn.  De Souq hebben we geskipt daar wij dit een tourist trap vonden. Onafgezien van de teleurstelling van het desertcamp en de verloren dag onderweg naar Sur was het een prachtige reis, goed georganiseerd en hoop ik zeker gauw terug te mogen gaan.

Met vriendelijke groeten, 

Claire

Andere interessante reizen

Amazing shortbreak in Dubai

Een stad met twee gezichten

Amazing selfdrive met familie in IJsland

Unieke natuurpracht & dieren

Amazing Singapore en Maleisië met z'n twee

Samen genieten van stad & strand

Amazing Seychellen met z'n twee

Samen genieten van het paradijs

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Oman te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak