Menu

Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Oman samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In het groene hart van het Hajargebergte bevindt zich het Anantara Resort. Dit verblijf ligt op zo'n 2000 meter hoogte met uitzicht over een indrukwekkende kloof. De rotsen lopen in een unieke manier over in de architectuur van het hotel. Het Anantara Al Jabal Al Akdhar Resort is het makkelijkst per 4x4 bereikbaar.

Liefhebbers van rust, open ruimtes, wandeltochten en authenticiteit zal het zeker weten te bekoren. De staf van het hotel biedt u een attentvolle en gepersonaliseerde service en een uitzonderlijk comfort.

De 115 kamers en villa's zijn ingericht met subtiele Omaanse accenten en hedendaags design. Allen beschikken ze over een privéterras - of balkon met zicht op de kloof of de tuinen. Bovendien is er in bepaalde kamertypes een ruime woonkamer, privézwembad en butlerdienst.

Het hotel biedt u talrijke eetmogelijkheden. Restaurant Al Salaa staat in het teken van een Omaanse toren. U proeft er de gastronomische keuken van het Midden-Oosten. Bij Bella Vista kan u terecht voor Italiaanse gerechten. In Marokkaanse stijl dineren doet u in Al Burj. Het letterlijke hoogtepunt kan u vinden in Diana's Point, bovenop een platform met uitzicht over de nabijgelegen kloof.

Het hotel beschikt over een prachtig overloopzwembad aan de rand van de klif, met jacuzzi’s. Een fitnesszaal, verlicht tennisterrein, yoga, een terras voor sterrenkijken en een bioscoop onder de sterren zijn ook aanwezig. De Anantara Spa telt vijf verzorgings- en massagezalen waarvan twee voor koppels, een luxueuze hamam, schoonheidssalon, ontspanningszone en gepersonaliseerde programma’s. Dit met binnenzwembaden, zout- en stoombaden en sauna’s.

Kortom, in dit Anantara resort beleeft u onvergetelijke momenten in een betoverend kader.

  • Reizen naar Oman Oman
  • Hoofdstad Muscat
  • Munteenheid Rial
  • Tijdszone UTC+4
  • Taal Arabisch

Beleef Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort

Amazing winterbreak in Oman

Een bijzondere selfdrive

Amazing familiereis in Oman

Een selfdrive met het gezin

Amazing honeymoon in Oman

Romantiek in het Midden-Oosten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Oman te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak