Menu

Machweo Wellness Retreat

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Machweo Wellness Retreat & Fine Dining werd in 2011 geopend naast Onsea House. Machweo brengt een nog luxueuzere en rustigere omgeving dan Onsea House, met behoud van dezelfde persoonlijke aanpak. Machweo is het verborgen juweeltje waar u naar op zoek bent: een toevluchtsoord voor wie geniet van de fijnere dingen in het leven.

Alle 9 kamers bieden eersteklas voorzieningen en een eigen balkon, en hebben een prachtig uitzicht op de zonsondergang (“machweo” in Swahili) en Mount Meru. De zandkleurige muren en vloeren matchen perfect met het houten meubilair en creëren een rustgevende sfeer. Afrikaanse artefacten versieren elke kamer op een subtiele manier.

Chef-Kok Axel Janssens zorgt voor de culinaire verwennerij. De Belgische chef combineert elementen van de Europese fijnproeverskeuken met een Afrikaanse touch. Kom tot rust bij het zwembad met een cocktail of ontspan in het wellnesscentrum waar u kunt genieten van een massage of een bezoek aan de sauna. Vanuit Machweo kunt u diverse excursies ondernemen, waaronder culturele wandelingen, een safari of de beklimming van de Kilimanjaro.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Enkele foto's


Beleef Machweo Wellness Retreat

Amazing honeymoon in Noord-Tanzania & Zanzibar

Genieten van elkaar en de wilde beesten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak