Menu

Reizen naar Kroatië

Bekijk meer foto's

Waarom Kroatië?

  • Idyllische eilanden
  • Culturele steden
  • Culinair genieten
  • Rijke geschiedenis
  • Prachtige natuur

Samen uw droomreis naar Kroatië samenstellen? Onze Kroatië expert Laetitia helpt u graag verder.

Contacteer Laetitia

Een zeldzame mix van glamour en traditierijke authenticiteit maken van Kroatië dé bestemming in Europa, waar prachtige stranden onder de zon strijden om de aandacht van reizigers met culturele schatten, eeuwenoude architectuur en volkstradities.

Aantrekkingskracht van een Kroatië vakantie

In een decor van golvende groene heuvels in het noorden en indrukwekkende bergen in het zuiden, belooft uw Kroatië vakantie een ware openbaring te zijn. Het helderblauwe water omringt een reeks van perfect bewaarde, ommuurde middeleeuwse steden, vol Venetiaanse monumenten. De kalme blauwe zee, de spectaculaire bergen, en de liefdevol bewaarde historische gebouwen lichten een tipje van de sluier van een veelbewogen verleden.

Kroatië rondreizen vol variatie

U kunt uw Kroatië vakantie landinwaarts plannen over Continentaal Kroatië naar de hoofdstad Zagreb, waar de culturele erfenis van de Habsburgers prachtig tot uiting komt. Een andere lange streep land die dwars door de blauwe Adriatische Zee via Istrië naar beneden gaat voorbij honderden eilanden en de Dalmatische kust, onthult de stempel van de Venetianen en - meer recent - de Italianen. Verder kunt u uw Kroatië vakantie spenderen in het ruige binnenland, met spectaculaire kalksteengebergtes torenhoog boven ravijnen, kloven, watervallen en rivieren.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Kroatië Kroatië
  • Hoofdstad Zagreb
  • Munteenheid Kuna
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Kroatisch
 

Samen uw droomreis naar Kroatië samenstellen?

Onze Kroatië expert Laetitia helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Laetitia

 

Fantastische autovakantie in Kroatië!

Kroatië - augustus 2021

Dag Kristien,

Bedankt voor het kaartje in de bus, wat een aangename verrassing. Jullie hebben het concept, customer journey heel goed onder de knie, en dat is heel positief bedoeld.

We hebben een super vakantie gehad. Het weer was duidelijk met ons. Salzburg was zonovergoten, daar waar het in augustus meestal regent. De uitbaatster van het Flockner guesthouse is een super sympathieke dame waarvoor geen moeite te veel was. En het resto dat ze ons aangeraden had Fuxn, was helemaal chill.

Kroatië heeft onze verwachtingen overtroffen. Zelfs onze tieners zijn fan. We willen dus zeker nog eens terug om meer te ontdekken.

Het Bo Palazzo hotel was helemaal ons ding. Rustig, kleinschalig. Het ontbijt was uitgebreid en geen moeite was te veel. Poreç deed me terugdenken aan de vakanties van in Pals ( Spanje) in mijn jeugd. Alleen jammer van de vele nederlanders ;-).

Motovun is fantastisch. Heerlijk gegeten in een piepklein restaurant. Buiten op het terras met zicht over de velden. Etnobutiga heette het. Amper 10 tafels maar super om te eten en te genieten van het uitzicht.

Hotel Pinija was voor ons wat minder. Op het hotel zelf was niets aan te merken, maar na het Palazzo een beetje een tegenvaller. Uiteraard is dat persoonlijk. We zijn meer voor kleinschaligheid. Maar zoals gezegd, niets aan te merken op de service, of vriendelijkheid personeel.

Zadar is geweldig, het restaurant Brusschetta een must . Reserveren is de boodschap.

Hotel Admiral tenslotte eveneens niets op aan te merken. Kleinschaliger dan Pinija, prachtig gelegen aan een kleine haven , zicht op zee.

Opatija zelf is leuk om door te wandelen. We zijn van hieruit naar Ucka gereden, het uitzicht is de wandeling bergop door het trial pad meer dan waard.

Kortom, een heel fijne vakantie, hop naar de volgende :-)

Groetjes,

Carmen

Kan u al niet wachten om naar Kroatië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak