Menu

Reizen naar Kroatië

Bekijk meer foto's

Waarom Kroatië?

  • Idyllische eilanden
  • Culturele steden
  • Culinair genieten
  • Rijke geschiedenis
  • Prachtige natuur

Samen uw droomreis naar Kroatië samenstellen? Onze Kroatië expert Laetitia helpt u graag verder.

Contacteer Laetitia

Een zeldzame mix van glamour en traditierijke authenticiteit maken van Kroatië dé bestemming in Europa, waar prachtige stranden onder de zon strijden om de aandacht van reizigers met culturele schatten, eeuwenoude architectuur en volkstradities.

Aantrekkingskracht van een Kroatië vakantie

In een decor van golvende groene heuvels in het noorden en indrukwekkende bergen in het zuiden, belooft uw Kroatië vakantie een ware openbaring te zijn. Het helderblauwe water omringt een reeks van perfect bewaarde, ommuurde middeleeuwse steden, vol Venetiaanse monumenten. De kalme blauwe zee, de spectaculaire bergen, en de liefdevol bewaarde historische gebouwen lichten een tipje van de sluier van een veelbewogen verleden.

Kroatië rondreizen vol variatie

U kunt uw Kroatië vakantie landinwaarts plannen over Continentaal Kroatië naar de hoofdstad Zagreb, waar de culturele erfenis van de Habsburgers prachtig tot uiting komt. Een andere lange streep land die dwars door de blauwe Adriatische Zee via Istrië naar beneden gaat voorbij honderden eilanden en de Dalmatische kust, onthult de stempel van de Venetianen en - meer recent - de Italianen. Verder kunt u uw Kroatië vakantie spenderen in het ruige binnenland, met spectaculaire kalksteengebergtes torenhoog boven ravijnen, kloven, watervallen en rivieren.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Kroatië Kroatië
  • Hoofdstad Zagreb
  • Munteenheid Kuna
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Kroatisch

Beleef Kroatië

Amazing familiereis in Kroatië

Een boeiende ontdekking met de familie

Amazing honeymoon in Kroatië

Romantische escapades en natuur

Amazing Kroatië met z'n twee

Roadtrip van Zagreb tot Dubrovnik

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar Kroatië samenstellen?

Onze Kroatië expert Laetitia helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Laetitia

Verblijf in exclusieve hotels

Meneghetti Wine Hotel

Istrië

Omgeven door olijf- en wijngaarden

Adriatic

Rovinj

Een artistiek boutique hotel

Fenomen Plitvici

Plitvici

Midden in het NP gelegen

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Zadar

Een 5-sterren wellnesshotel

Ontdek meer hotels

 

Dank u wel voor de fijne attentie voor mijn verjaardag!

Kroatië - september 2023

Beste Laetitia,

Dikke mercie voor de prachtige reis dat we mochten beleven naar Kroatië. Alles tot in de puntjes perfect geregeld. :-) Dank u wel voor de fijne attentie voor mijn verjaardag! We hebben er dubbel en dik van genoten we hadden zelfs een luxekamer!

We hebben heel wat beleefd, mooie dingen gezien! We zijn met onze huurauto vanuit Obrovac de wilde natuur gaan verkennen. Prachtig om te zien, mooi foto's  genomen en zelfs bij de lokale bevolking gezeten. We zijn ook aan de grens van Bosnië geweest waar de oorlog  zijn taferelen heeft achtergelaten. We werden er stil van. Zijn ook de steppe ingereden waar het kilometers muisstil was. De zon  brandde op onze huid  29 gr en een raar gevoel daar. Wel zalig om dit allemaal te beleven.

De hotels waren TOP. We werden er op handen gedragen. Zadar was prachtig. Veel mooie avonden gehad aan het water met straatmuziek op de achtergrond. Te veel om op te noemen. Gewoon een amazing reis gehad.

Brussels Airlines top maatschappij. Ze hebben Dirk goed opgevangen want die was bang om te vliegen. We zijn zelfs gedoopt op de vlieger en kregen voor de landing een glas champagne :-).

Nog eens dikke proficiat om dit door jullie reisbureau te mogen meemaken. Merciekes voor alles jullie verdienen allen een dikke pluim.

Kijken uit naar volgende reis.

Vele groetjes

Dirk en Ariane

Kan u al niet wachten om naar Kroatië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak