Menu

Reizen naar Kroatië

Bekijk meer foto's

Waarom Kroatië?

  • Idyllische eilanden
  • Culturele steden
  • Culinair genieten
  • Rijke geschiedenis
  • Prachtige natuur

Samen uw droomreis naar Kroatië samenstellen? Onze Kroatië expert Laetitia helpt u graag verder.

Contacteer Laetitia

Een zeldzame mix van glamour en traditierijke authenticiteit maken van Kroatië dé bestemming in Europa, waar prachtige stranden onder de zon strijden om de aandacht van reizigers met culturele schatten, eeuwenoude architectuur en volkstradities.

Aantrekkingskracht van een Kroatië vakantie

In een decor van golvende groene heuvels in het noorden en indrukwekkende bergen in het zuiden, belooft uw Kroatië vakantie een ware openbaring te zijn. Het helderblauwe water omringt een reeks van perfect bewaarde, ommuurde middeleeuwse steden, vol Venetiaanse monumenten. De kalme blauwe zee, de spectaculaire bergen, en de liefdevol bewaarde historische gebouwen lichten een tipje van de sluier van een veelbewogen verleden.

Kroatië rondreizen vol variatie

U kunt uw Kroatië vakantie landinwaarts plannen over Continentaal Kroatië naar de hoofdstad Zagreb, waar de culturele erfenis van de Habsburgers prachtig tot uiting komt. Een andere lange streep land die dwars door de blauwe Adriatische Zee via Istrië naar beneden gaat voorbij honderden eilanden en de Dalmatische kust, onthult de stempel van de Venetianen en - meer recent - de Italianen. Verder kunt u uw Kroatië vakantie spenderen in het ruige binnenland, met spectaculaire kalksteengebergtes torenhoog boven ravijnen, kloven, watervallen en rivieren.

Interesse? Maak een afspraak
  • Reizen naar Kroatië Kroatië
  • Hoofdstad Zagreb
  • Munteenheid Kuna
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Kroatisch
 

Samen uw droomreis naar Kroatië samenstellen?

Onze Kroatië expert Laetitia helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Laetitia

 

Prachtig dat authenticiteit nog bestaat!

Kroatië - juli 2022

Dag Carmen

Dankjewel voor de fijne organisatie van onze mooie Kroatië-reis. We hebben ons laten verrassen op het moment en ons op voorhand met de reis niet beziggehouden. Dat kan alleen maar dankzij jouw hulp! Je hebt goed aangevoeld wat wij zochten in deze reis.

D-resort in Sibenik was geweldig om mee te starten: heel attent personeel, rustig zwembad met fantastisch uitzicht, we werden op onze wenken bediend. We begrepen enkel niet zo goed dat dit hotel behoort tot Small Luxury Hotels. Daarvoor vonden wij het iets te groots en te onpersoonlijk. Sibenik is niet platgelopen door het toerisme en heeft zijn authentieke karakter weten te bewaren. Wij waren fan!

Plitvice Meren was de echte highlight van onze reis. Dankzij de gunstige ligging van onze lodge Fenomen Plitvice konden wij al zeer vroeg in het nationaal park terecht waardoor we de drukte voor waren. Onwaarschijnlijk mooi! [...]

Verder naar schiereiland Krk waar we weer in een geheel andere wereld terecht kwamen. We bevonden ons helemaal tussen de lokale toeristen. Opnieuw kregen we dat authentieke gevoel. Prachtig dat dit nog bestaat. Het hotelletje Vila Rova is enig in zijn soort. Misschien een tikkeltje oubollig, maar wat een service! We zijn nog nooit ergens zo welgemeend vriendelijk ontvangen. We kregen gedurende ons ganse verblijf echt de indruk dat het personeel oprecht blij was dat wij te gast waren. Goed management, dat kan niet anders. Heel lekker gegeten in het hotel, vooral de beach bar vonden wij een aanrader.

En dan de final touch: Meneghetti Wine Hotel, bedankt om ons daar naartoe te sturen! De ideale bestemming om een mooie vakantie in stijl af te sluiten. Gezien lekker eten zowat de rode draad doorheen onze vakantie is, werden we hier bijzonder goed verwend.

Bedankt voor je welkom-thuis-kaartje. Een mooi gebaar dat we zeker appreciëren.

Groetjes

Inge, Jan en onze dochters

Kan u al niet wachten om naar Kroatië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak