Menu

Las Casitas Belmond

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Peru samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Laat u verwennen in Las Casitas Belmond Hotel en verblijf ver weg van alle stress en drukte. Deze kleinschalige verblijfplaats met slechts twintig individuele bungalows biedt de ideale plek om op avontuur te gaan in de Colcavallei.

De typische Peruviaanse kleuren en authentieke stijl komen terug in iedere casita. Zak weg in de zachte lokale stoffen waarmee de bedden zijn aangekleed of neem een heerlijk warm bad onder een panorama van sterren. Probeer zeker één van de buitendouches die een prachtig uitzicht bieden over de omgeving.

Ervaar een culinair hoogtepunt in het restaurant waar u kunt proeven van diverse gerechten bereid met groenten uit eigen tuin. Op het terras kunt u rustig nippen aan één van de fruitige cocktails terwijl u geniet van de verzichten over de vallei.

Zadel uw paard op, ga op begeleide tocht doorheen de schilderachtige vallei en picknick in de oogverblindende natuur. Help bij het voeden van de baby alpaca’s die vrij rondlopen op het domein. En houd vooral uw ogen op de blauwe hemel gericht om de majestueuze condor te spotten. Kortom, ervaar de Colcavallei op zijn best.


  • Reizen naar Peru Peru
  • Hoofdstad Lima
  • Munteenheid Sol
  • Tijdszone UTC -5
  • Taal Spaans

Enkele foto's


Beleef Las Casitas Belmond

Amazing Luxe in Peru

Genieten van de Peruviaanse cultuur vanuit hoogstaande logies

Amazing Highlights van Peru

De vele must-sees van Peru in één boeiende rondreis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Peru te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak