Menu

Reizen naar IJsland

Bekijk meer foto's

Waarom IJsland?

 • Op zoek naar het Noorderlicht
 • Genadeloze toendra
 • Gebarsten lavavelden
 • Hemelse warmwaterbronnen
 • Ideaal als self drive
 • De lekkerste vis

Samen uw droomreis naar IJsland samenstellen? Onze IJsland expert Kristien helpt u graag verder.

Contacteer Kristien

Een mythisch koninkrijk geregeerd door elfen en Arctische energie. Reis naar IJsland en ontdek hoe de plaatselijke natuurelementen – ijs, wind, steen en vuur - het leven bepalen.

Buitengewone IJsland reizen

IJsland is letterlijk een land in de maak, waar u het ene na het andere natuurspektakel aantreft: geisers spuiten omhoog, modderpoelen lopen over, Arctische stormen zwiepen langs stille fjorden, stenen torens rijzen ​​uit de diepten van een indigo zee en gletsjers slijpen hun weg door gebarsten lavavelden en de genadeloze toendra. En dan is er nog het prachtige Reykjavik... Maak tijdens uw rondreis uitgebreid kennis met de buitengewone, krachtige IJslandse natuur.

Een duik in het zwembad wordt rustig weken in een geothermische lagune, een ontspannen wandeling wordt een tocht over een glinsterende ijskap, en een rustige nacht kamperen betekent een zitje op de eerste rij om de brandende gordijnen van het Noorderlicht te aanschouwen, of de zachte, roze gloed van de middernachtzon.

Een ontroerend bezoek

IJsland zal u verbazen met zijn botsing van ecologische systemen, ontroeren door zijn ontzagwekkende schoonheid. Slechts enkelingen verlaten het land zonder pijn in het hart en een fervente belofte om terug te keren.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar IJsland IJsland
 • Hoofdstad Reykjavik
 • Munteenheid IJslandse kroon
 • Tijdszone UTC +0
 • Taal IJslands

Beleef IJsland

Amazing romantische winterbreak in IJsland

Natuurlijke schoonheid & romantiek ❤

Amazing Luxe in IJsland

Verblijf in National Geographic Lodges

Ontdek meer reizen

 

Samen uw droomreis naar IJsland samenstellen?

Onze IJsland expert Kristien helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Kristien

Verblijf in exclusieve hotels

Frost and Fire hotel

Reykjadalur

Warmwaterbron & buitenaardse heuvels

Hotel Borg

Reykjavik

In het hart van Reykjavik

Hotel Búdir

Snæfellsness

Een country boutique hotel

Hotel Grimsborgir

Ásborgir

Luxueus hotel nabij de Golden Circle

Ontdek meer hotels

 

Massa's mooie herinneringen aan IJsland!

IJsland - juli 2022

Beste Carmen en Michaël,

Bedankt voor jullie kaartje, fijn om het te vinden bij thuiskomst na onze reis in Ijsland. Het was een prachtige reis met enorm veel indrukken en activiteiten.  Het Silica Hotel en hun lagune was top. Genoeg voor één dag en zelfs de Blue Lagoon niet nodig maar een perfecte start in Ijsland.

De dagen in Vik en de activiteiten waren super. Ook de tips en wandelingen die jullie voorgesteld hadden waren stuk voor stuk geweldig. [...] De daguitstap in Thorsmork was zeker één van de hoogtepunten. De periode in de Golden Circle vonden wij persoonlijk het minste. Te veel toeristen, het hotel (Grimsborgsir) was prima, maar zowel het eten (beneden verwachting) als de sfeer tussen de personeelsleden liet te wensen over. Gelukkig genoeg fijne eetgelegenheden in Selfoss. [...] Het snorkelen in het nationaal park zouden we zeker ook iedereen aanraden, prachtig!

Ook de dagen in Snaefellsnes waren onvergetelijk. Heel mooie uitstappen gedaan zoals door jullie beschreven en duizenden foto’s genomen :-). [...] Van Reykjavik hadden waren onze verwachtingen misschien wel weer wat hoog, maar het hotel was super. Gelukkig hebben we vanuit Reykjavik maandagmorgen nog een walvissafari kunnen boeken en wel degelijk nog walvissen kunnen zien. In de namiddag hebben we dan nog kunnen relaxen in de Sky Lagoon.

Een prachtige reis dus met heel veel indrukken en massa’s mooie herinneringen. Organisatie was perfect, nogmaals dank je wel daarvoor!

Met vriendelijke groeten,

Peter & Kristien en kinderen

Kan u al niet wachten om naar IJsland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak