Menu

SeaDream Yacht Club

It’s yachting, not cruising.

Samen uw droomreis naar SeaDream Yacht Club samenstellen? Onze SeaDream Yacht Club expert Peter helpt u graag verder.

Contacteer Peter

Misschien hebt u de halve wereld rond gereisd op een cruiseschip? Dan kent u vast het gevoel dat het tijd is voor iets anders. Zodat het gevoel "Been there! Done that! verdwijnt.

En als u nu eens een jacht overweegt? Nee, u hoeft niet te bellen naar Elon Musk of Leonardo di Caprio. U kan gewoon uw suite boeken aan boord van een van de twee SeaDream jachten. Beide jachten varen in onze zomer langs pittoreske havens in de Middellandse Zee en in de winter maken ze de oversteek naar de Caraïben. Het accent ligt op culinair genieten en op zalig ontspannen.                                              

Wat maakt de rederij uniek?

It’s yachting, not cruising. Bij SeaDream werkt u geen bucketlist af. Het accent ligt op “genieten en relaxen”. U wordt er gekoesterd, net alsof u verblijft op uw eigen privaat luxe jacht.

U legt geen grote afstanden af, maar cruist relax van de ene pittoreske haven naar de andere, terwijl u geniet van uw aperitief aan de Top of the Yacht Bar met – zoals de naam het verraadt – een 360 graden zicht op de Mediterrane of Caribische zee. 

SeaDream staat voor:

  • Intieme jachtervaring
  • Persoonlijke service
  • Kleine pittoreske havens
  • All inclusive luxe
  •  relaxte informele sfeer & stijl

Wie aan SeaDream denkt, denkt aan top gastronomie, gaande van een lichte salade tot een uitgebreid diner met als afsluiter een selectie aan extravagante desserts. SeaDream verrast u ook graag met een uitdagende collectie aan cocktails en thee’s. Uiteraard geldt hetzelfde voor hun uitgelezen wijnkelder, waar wijnen uit de “oude” en “nieuwe” wereld elkaar ontmoeten.

Schepen

Op de cruiseschepen SeaDream I en SeaDream II wordt u verwend met een warme en persoonlijke service. De kleinschaligheid zorgt voor een bijna één-op-één ervaring tussen u en de bemanning. Elk jacht telt niet meer dan 56 staterooms, waar alles zorgvuldig is ontworpen om een oase van rust en luxe te creëren. Geniet van onvergetelijke ervaringen van SeaDream; zoals slapen onder de sterren in de “Balinese Dream Beds”, de dag starten bij zonsopkomst met een “Early Riser Coffee” en ochtendyoga op het bovendek, of een privé picknick op een afgelegen strand.

Bestemmingen

De bestemmingen van SeaDream Yacht Club zijn zorgvuldig uitgekozen juweeltjes die vaak niet toegankelijk zijn voor grotere cruiseschepen. Dit biedt u de mogelijkheid om unieke, minder drukke locaties te verkennen en te genieten van een meer authentieke ervaring. Van idyllische havens in het Middellands zeegebied tot afgelegen eilanden in de Caraïben, en sinds 2024 ook de Noorse Fjorden en de Lofoten.

Ontdek onze cruises

Amazing SeaDream cruise: Greek Odyssey

24/09/2024 tot 05/10/2024

Kan u al niet wachten om te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak