Menu

Tswalu The Motse

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Tswalu The Motse laat u opnieuw connecteren met de natuurlijke wonderen van Afrika. Ver weg van de bewoonde wereld is dit pareltje een toevluchtsoord waar geleefd wordt op het eeuwenoude ritme van de natuur. Opgetrokken uit hoogwaardige natuurlijke materialen is de lodge volledig in harmonie met zijn omgeving. Tswalu The Motse werd speciaal ontworpen om het eindeloze uitzicht op de Kalahari eer aan te doen.

Geen enkele Tswalu-belevenis is hetzelfde. Met het opkomen van de zon vanachter de dramatische bergen wordt een nieuw dagprogramma gecreëerd volledig aangepast aan uw interesses en hoe u deze magische plaats wil beleven. U heeft een eigen gepassioneerde gids ter beschikking die u de majestueuze duinen, graslanden en hun wilde bewoners laat ontdekken op uw eigen tempo.

Tswalu staat voor exclusiviteit, privacy en ongelimiteerde toegang tot een van Afrika’s laatste echte wildernissen. Met slechts 9 kamers – ondergebracht in typisch Afrikaanse huisjes - en slechts één andere lodge binnen het privéreservaat hoeft u dit natuurschoon niet met veel andere reizigers te delen. De warmte en gastvrijheid alsook een sublieme keuken maken dit luxeverblijf onvergetelijk.


  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Tswalu The Motse

Amazing luxe in Zuid-Afrika

Verwennerij in Kaapstad en Tswalu

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak