Menu

Royal Chundu Island Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In Zambia, aan de oever van de majestueuze Zambezi-rivier ligt de Royal Chundu Lodge, een plek waar ongerepte schoonheid en sereniteit hand in hand gaan. Als onderdeel van Relais & Chateaux biedt Royal Chundu een exclusief verblijf op een idyllische locatie ‘in the middle of nowhere’ op slechts een steenworp van de magnifieke Victoria Falls. Ideaal om te herbronnen en echt te connecteren met dit zeldzame, nog ongerepte stukje natuur.

Droom weg in de ruime kamers, verdeeld over 2 lodges – de Island en River Lodge –met privéterras dat uitkijkt op de Zambezi-rivier. De lodges hebben een koloniaal interieur en werden opgetrokken uit natuurlijke materialen met respect voor hun omgeving, aan een 15km uitgestrekte privéwaterweg. Zo is het uitzicht tijdens uw romantisch diner of spabehandeling op uw privéterras altijd gegarandeerd onverstoord.

Een zorgvuldig samengesteld excursiepakket zorgt ervoor dat u de ongetemde omgeving ook actief kan ontdekken. Ga het eiland met zijn vissersdorpjes verkennen tijdens een hike, maakt een kanotocht op de rivier en geniet daarna van een heerlijke picknick ver weg van de bewoonde wereld. Ook een ‘sunset cruise’ mag uiteraard niet ontbreken tijdens uw verblijf in dit unieke pareltje.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Enkele foto's


Beleef Royal Chundu Island Lodge

Amazing luxe combi Vic Falls & Zuid-Afrika & Mozambique

Eindig aan het strand van Mozambique

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak