Menu

Rhino Post Safari Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De ecologische Rhino Post Safari Lodge biedt het beste van twee werelden. Gelegen in het zuidelijke gedeelte van het iconische Kruger Park laat de lodge u kennis maken met een enorme diversiteit aan ‘wildlife’ en tevens de exclusiviteit van een private concessie beleven. Word één met de ‘bush’ terwijl u een minimale impact achterlaat op de omliggende, ongerepte wildernis.

Rhino Post Safari Lodge is strategisch opgetrokken op palen om het wild zo weinig mogelijk te storen en geeft uit op de droge rivierbedding van Mutlumuvi. Er werd overvloedig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en panoramische ramen om de nadruk te leggen op het adembenemende uitzicht. De bomen zorgen voor schaduwrijke plekjes in de publieke ruimtes en aan het zwembad.

De 8 luxueuze suites – bestaande uit glas, hout en canvas – zijn tot in de puntjes afgewerkt. Vanop uw privéterras met buitendouche kan u de graslanden afturen op zoek naar verscheidene diersoorten. U verblijft hier op basis van fully inclusive, wat betekent dat alle maaltijden inbegrepen zijn, alsook 2 game drives per dag.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Rhino Post Safari Lodge

Amazing Zuid-Afrika met z'n twee

De hoogtepunten van oost en west

Amazing honeymoon in Zuid-Afrika & Mauritius

Safari & romantische strandwandelingen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak