Menu

Morukuru Beach Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een parel in De Hoop Nature Reserve, dat is Morukuru Beach Lodge. Langs een vijftig kilometer lange kuststrook zijn slechts drie lodges te vinden. Verwacht u aan pure sereniteit, een woeste baai waar walvissen voorbijzwemmen en pure landschappen. De lodge bestaat uit vier luxe ‘ocean view suites’ met balkon, eindeloos zicht op de Indische Oceaan en de witte duinen. Daarnaast is er ook een betoverende honeymoonsuite. Morukuru is een oord van verfijnd comfort en luxe met een topkeuken.

Tijdens uw verblijf geniet u van een all-inclusive formule: alle maaltijden, drankjes en activiteiten onder begeleiding van professionele gidsen - tweemaal per dag - zijn inbegrepen. U kan deelnemen aan wandelsafari’s of safari’s per 4x4 door het fynbos. Als u zelf op ontdekking wenst te gaan, kan u gebruik maken van mountainbikes, snorkels, laarzen, wetsuits en zelfs ‘sandboards’.

Een dagje heerlijk relaxen aan het zwembad behoort uiteraard ook tot uw opties. ’s Avonds kan u vanaf het dakterras, met een glaasje wijn in de hand, magische zonsondergangen bewonderen. Vervolgens kan u in het voortreffelijke restaurant gaan dineren.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Enkele foto's


Beleef Morukuru Beach Lodge

Amazing culinaire luxereis in Zuid-Afrika

Topgastronomie aan de West-Kaap

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak