Menu

Grootbos Forest Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gelegen in het hart van het private Grootbos Natuurreservaat is de Forest Lodge een duurzaam meesterwerk dat hedendaags design combineert met een uiterst persoonlijke service. Droom weg bij een adembenemend landschap: vruchtbare heuvels, intens groen fynbos, majestueuze bergen en een fascinerende onderwaterwereld vormen het decor van de Forest Lodge. Om ten volle van deze natuurpracht te kunnen genieten werd de lodge strategisch opgetrokken. Hoge plafonds met panoramische ramen zorgen voor een optimaal zicht op de omgeving. Bij helder weer reikt uw blik zelfs helemaal tot Cape Point!

Feeërieke paadjes brengen u naar een van de 16 alleenstaande luxesuites. Ideaal voor koppels staan privacy, luxe en comfort hier centraal. Georiënteerd naar de zonsondergang kan u elke avond een kleurrijk spektakel aanschouwen. Voor nog meer romantiek kan u terecht in de sprookjesachtige ‘boma’. Geniet bij kaarslicht van gastronomische smaaksensaties en zorgvuldig uitgekozen wijnen.

De prachtige locatie nodigt uit tot enkele avontuurlijke belevenissen. De lodge biedt dagelijks verscheidene activiteiten aan om actief op ontdekking te gaan. Ga paardrijden, spot dolfijnen en walvissen tijdens een cruise of vertrek op een begeleide mountainbike tour. Ook een 4x4-tocht, een ritje per quad of – voor de echte durvers – kooiduiken met haaien behoren tot de opties. Kom daarna tot rust in het infinity zwembad of tijdens een deugddoende spabehandeling.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Grootbos Forest Lodge

Amazing culinaire luxereis in Zuid-Afrika

Topgastronomie aan de West-Kaap

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak