Menu

Ellerman House

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gesitueerd in het chique Bantry Bay is het Ellerman House een prachtig toevluchtoord in het levendige Kaapstad. Met de uitgestrekte stranden van Clifton’s op wandelafstand en een indrukwekkend uitzicht op de Atlantische Oceaan is de ligging in combinatie met een onberispelijke service hier de absolute troef. Ellerman House is ondergebracht in een historisch landhuis, het koloniale decor vol kunstobjecten doet wegdromen.

Met bijzondere aandacht voor design en gastvrijheid doet Ellerman House er alles aan om zijn gasten een eersteklas luxebeleving te bieden die typisch Zuid-Afrikaans aanvoelt. Een exceptionele keuken doet de lokale smaken eer aan. Daarnaast nodigt de huissommelier u uit om uw dagelijks menu vol moderne klassiekers te combineren met enkele top vintage wijnen. Met een collectie van 7.500 flessen in de wijnkelder is een privéproeverij ongetwijfeld een hoogtepunt tijdens uw verblijf.

Zelfs de meest veeleisende reizigers zullen hun verblijf in dit pareltje nog lang koesteren. Met slechts 13 ruime suites en 2 alleenstaande villa’s staat privacy hier centraal. Na een dag vol ontdekkingen kan u even tot rust komen aan het zwembad. Wie helemaal wil ontspannen kan een massage of schoonheidsbehandeling boeken in de hoog aangeschreven spa.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Ellerman House

Amazing Zuid-Afrika met z'n twee

De hoogtepunten van oost en west

Amazing culinaire luxereis in Zuid-Afrika

Topgastronomie aan de West-Kaap

Amazing luxe in Zuid-Afrika

Verwennerij in Kaapstad en Tswalu

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak