Menu

Dulini Leadwood Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Dulini Leadwood Game Lodge ligt ten westen van het Sabi Sands Game Reserve en grenst aan het wereldberoemde Kruger Park. Net als de majestueuze bomen waarnaar de lodge vernoemd werd, torent deze fantastische safari lodge hoog uit boven uw verwachtingen. Hier geniet u van een echte ‘bush’-ervaring in alle luxe!

Verscholen aan de oever van de Sand- en Mabrak-rivier biedt dit topadresje een intiem en sereen toevluchtsoord in een luxueus kader dat harmonieus opgaat in zijn ongerepte omgeving. Met slechts vier elegante suites staan een persoonlijke service en ultieme privacy hier centraal. De suites werden opgetrokken in natuurlijke materialen en bieden een adembenemend uitzicht op de granieten rotsen van de Sand-rivier. 

Ook op gastronomisch vlak wordt u in de watten gelegd. Elke maaltijd is een ode aan de Afrikaanse tradities met bijpassende wijnen uit de eigen wijnkelder. De gezellige ‘boma’ met kampvuur en de heldere sterrenhemel geven uw diner een extra romantische ‘touch’. Overdag neemt een ervaren ranger u mee op zoek naar de ‘Big 5’. Nagenieten van de game drive kan in alle rust tijdens een deugddoende spabehandeling.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Enkele foto's


Beleef Dulini Leadwood Lodge

Amazing luxe combi Vic Falls & Zuid-Afrika & Mozambique

Eindig aan het strand van Mozambique

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak