Menu

Drostdy Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Zuid-Afrika samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Aankomen in het Drostdy Hotel voelt een beetje als terug in de tijd reizen. In het hart van Graaff Reinet - vol gelijkaardige Kaap-Hollandse witgekalkte huisjes – werd het hotel ondergebracht in een historisch gebouw daterend uit 1804. Ondertussen werd het gebouw volledig gerestaureerd met de nodige aandacht voor zijn erfgoedpositie.

Deze accommodatie ademt echt zijn voormalige geschiedenis. Ondanks enkele moderne snufjes staat hier vooral het charmante, antieke interieur op de voorgrond. De fascinatie voor houten meubilair – dat goed afsteekt tegen de witte muren - wordt doorgetrokken tot in de kamers. Deze zijn ondergebracht in de kleine huisjes achter het hoofdgebouw, die ooit bedoeld waren voor de lokale arbeiders en bevrijde slaven.

Dineren in stijl doet u in het Camdeboo Restaurant met zijn impressionante selectie aan aromatische wijnen. Wie houdt van een meer ‘casual’ sfeer, tafelt in het Coldstream Restaurant. Na een warme dag kan u een verfrissende duik nemen in het zwembad. Volledig omsloten door het Camdeboo National Park nodigt de locatie ook uit om actief op ontdekking te gaan. De conciërge geeft u graag de nodige tips.

  • Reizen naar Zuid-Afrika Zuid-Afrika
  • Hoofdstad Pretoria
  • Munteenheid Rand
  • Tijdszone UTC + 1
  • Taal Engels, Afrikaans

Beleef Drostdy Hotel

Amazing Oost-Kaap met z'n twee

Zuid-Afrika volledig 'out-of-the-box'

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Zuid-Afrika te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak