Menu

Reizen naar Spanje

Bekijk meer foto's

Waarom Spanje?

 • Bruisende steden, ideaal voor een city trip
 • Prachtige stranden
 • Magnifieke bergen
 • Aangenaam klimaat
 • Een aanrader voor cultuurliefhebbers
 • Ontdek een van de eilanden

Samen uw droomreis naar Spanje samenstellen? Onze Spanje expert Laetitia helpt u graag verder.

Contacteer Laetitia

Reis naar Spanje en ontdek een prachtig en divers land, in het zuidwesten van Europa, aan de Middellandse Zee. 

Een veelzijdige vakantie in Spanje

Het breed aanbod aan bestemmingen, activiteiten en landschappen maakt een Spanje vakantie een verrijkende ervaring. Dit is een land van geografische en culturele diversiteit, vaak een verrassing voor reizigers die een land verwachten dat vooral bekend is voor zijn strandtoerisme. Een reis naar Spanje staat nochtans ook voor weelderige weiden, groene valleien, heuvels en besneeuwde bergen in de noordelijke regio's tot bijna woestijn in het zuiden. De stranden zijn beroemd en zeker een bezoek waard, kleine en charmante kreken in het noorden tot brede witte zandstranden in de zuid- en westelijke delen van het land. 

City trip in Spanje

Een van de bekendere steden is de hoofdstad Madrid met zijn centrale ligging in het hart van het land. Madrid heeft opvallend kronkelende straatjes, die allemaal omhoog of omlaag lijken te lopen en samenkomen op het centrale plein, in het centrum van de stad. Barcelona is waarschijnlijk een van de favoriete bestemmingen voor reizigers die willen reizen naar Spanje. Maar ook steden zoals Granada, Valencia, Sevilla, Bilbao en San Sebastian weten de Spanje reiziger te overtuigen met hun eigen identiteit en karakteristieke charme.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Spanje Spanje
 • Hoofdstad Madrid
 • Munteenheid Euro
 • Tijdszone UTC +1, UTC +2
 • Taal Spaans
 

Samen uw droomreis naar Spanje samenstellen?

Onze Spanje expert Laetitia helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Laetitia

 

Andalusië heeft ons erg verrast

Spanje - september 2022

Dag Kristien, 

Vandaag laatste dag in hotel Don Carlos Marbella. Dit is een prachtig hotel en een mooie ligging aan de zee. Echt een top hotel. Wij hebben weerom een prachtige reis gehad. Andalusië heeft ons erg verrast met mooie steden, mooie natuur en natuurlijk het mooie weer.

De hotels van de Hospes keten (Granada  en Cordoba) zijn echte juweeltjes en aanraders. Ook het hotel op het wijndomein was super. De parador in Arcos had een super ligging en was authentiek. Die in Antequera vonden wij iets te modern en kwam zakelijker over. Het minste hotel was in Sevilla, hotel San Gil had de minste uitstraling tegenover de andere hotels.

Moesten wij de reis opnieuw doen dan zouden we opteren om in Ronda in de parador te logeren ipv Antiquira (had weinig uitstraling). Ronda is erg mooi en hier zouden wij zeker twee dagen kunnen vertoeven. Het bezoek aan Cadiz viel ons wat tegen. De regio rond de witte dorpen is echt een aanrader.

Bedankt voor de organisatie van deze mooie reis, alles is goed verlopen.

Vriendelijke groet

Marc & Claudia

Kan u al niet wachten om naar Spanje te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak