Menu

Reizen naar Spanje

Bekijk meer foto's

Waarom Spanje?

 • Bruisende steden, ideaal voor een city trip
 • Prachtige stranden
 • Magnifieke bergen
 • Aangenaam klimaat
 • Een aanrader voor cultuurliefhebbers
 • Ontdek een van de eilanden

Samen uw droomreis naar Spanje samenstellen? Onze Spanje expert Laetitia helpt u graag verder.

Contacteer Laetitia

Reis naar Spanje en ontdek een prachtig en divers land, in het zuidwesten van Europa, aan de Middellandse Zee. 

Een veelzijdige vakantie in Spanje

Het breed aanbod aan bestemmingen, activiteiten en landschappen maakt een Spanje vakantie een verrijkende ervaring. Dit is een land van geografische en culturele diversiteit, vaak een verrassing voor reizigers die een land verwachten dat vooral bekend is voor zijn strandtoerisme. Een reis naar Spanje staat nochtans ook voor weelderige weiden, groene valleien, heuvels en besneeuwde bergen in de noordelijke regio's tot bijna woestijn in het zuiden. De stranden zijn beroemd en zeker een bezoek waard, kleine en charmante kreken in het noorden tot brede witte zandstranden in de zuid- en westelijke delen van het land. 

City trip in Spanje

Een van de bekendere steden is de hoofdstad Madrid met zijn centrale ligging in het hart van het land. Madrid heeft opvallend kronkelende straatjes, die allemaal omhoog of omlaag lijken te lopen en samenkomen op het centrale plein, in het centrum van de stad. Barcelona is waarschijnlijk een van de favoriete bestemmingen voor reizigers die willen reizen naar Spanje. Maar ook steden zoals Granada, Valencia, Sevilla, Bilbao en San Sebastian weten de Spanje reiziger te overtuigen met hun eigen identiteit en karakteristieke charme.

Interesse? Maak een afspraak
 • Reizen naar Spanje Spanje
 • Hoofdstad Madrid
 • Munteenheid Euro
 • Tijdszone UTC +1, UTC +2
 • Taal Spaans
 

Samen uw droomreis naar Spanje samenstellen?

Onze Spanje expert Laetitia helpt u graag verder om samen met u uw droomreis op maat samen te stellen.

Contacteer Laetitia

 

Onze vakantie Andalusië is probleemloos verlopen!

Spanje - maart 2022

Beste Kristien, Laetitia en andere medewerkers van Amazing Destinations,

Vooreerst willen we jullie allen nogmaals héél hartelijk danken voor de keuze van de hotels en om ons op de valreep nog te helpen om de nodige documenten voor Spanje i.v.m. Corona in te vullen en de boardingpassen te mailen naar het hotel in Lecrin. Dank zij jullie is deze vakantie in Andalusië probleemloos verlopen en we hebben ervan genoten!

Zoals beloofd stuur ik jullie enkele indrukken over de hotels. Hospes las Casas del Rey de Baeza in Sevilla is een zeer mooi hotel in de typische regionale stijl. Het avondmaal was zeer verzorgd en met lekkere wijn. [...]

Hospes palacio del Baillo ligt midden in Cordoba. Mooie kamer met zicht op de binnenplaats, de vloer is in glas zodat je de opgravingen van het verdiep onder die ruimte kan zien. [...] Ook Hospes Palacio de los Patos was goed gelegen in Granada, we hebben alles te voet kunnen doen [...].

We sloten de reis af in Hotel & Winery Senorio de Nevada in Valle de Lecrin. Bedoeling was hier 2 dagen te wandelen. Er zijn wandelingen doch geen wandelingen in de bergen zelf. Spijtig. Dus de ligging van het hotel is niet ideaal om van daaruit of in de buurt te wandelen. [...]

Nogmaals dank voor alles,

Anne en Etienne

Kan u al niet wachten om naar Spanje te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak