Menu

Relais de Chambord

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Frankrijk samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Relais de Chambord is prachtig gelegen vlak bij het grootste en meest bekende kasteel aan de Loire.  Vanuit het eigentijdse boutique hotel heeft u er een schitterend zicht op.

Het is een privilege om te kunnen overnachten op de private gronden van het kolossale kasteel. De kamers van Relais de Chambord zijn stijlvol ingericht met oog voor het kleinste detail. Elke kamer is uniek, de meeste kijken uit op de rustige binnenplaats. De ruimere suites bieden zicht op het kasteel of de rivier. Het paradepaardje van het hotel, een traditionele Loire-rivierboot omgetoverd tot een charmante suite, heeft het sprookjesachtige kasteel op de achtergrond.

In het hotel kunt u kiezen voor een fine-dining ervaring in Le Grand Saint-Michel. Bij mooi weer worden de gerechten ook op het terras geserveerd. In Le Bar du Relais kunt u terecht voor een kleine snack of een drankje in een klassieke, Franse clubsfeer. Een steenworp verwijderd van het hotel, op Place Saint-Louis, vindt u Les Armes du Chateau. In deze hippe brasserie kunt iets kleins gaan eten of stoppen voor een ijsje.

In de verzorgde spa, opgetrokken in warme kleuren, wordt u door een team van professionals behandeld. De spa zal u van de nodige ruimte en verwennerij voorzien, zodat u de rust vindt die u verdient. Verder kunt u ook gebruik maken van het tennisterrein, meedoen aan de yoga-sessies, met een kajak de rivier afvaren of een fietstocht maken langs de vele fietspaden door de natuur. Maak een stop op het Franse platteland om te genieten van een heerlijke picknick.

  • Reizen naar Frankrijk Frankrijk
  • Hoofdstad Parijs
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Frans

Kan u al niet wachten om naar Frankrijk te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak