Menu

Les Airelles Courchevel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Frankrijk samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In Les Airelles komt u aan in een waar sneeuwpaleis waar de sfeer van de Alpen perfect tot zijn recht komt. Het prachtige gebouw is gelegen in Courchevel, een plaats geliefd door skifanaten en levensgenieters. Het gebied behoort tot Les 3 Vallées, het grootste skioord ter wereld.

Laat u verrassen door elegante materialen, authentieke muurschilderingen en glas-in-loodramen die de magie van weleer levendig houden. In de kamers en suites vol houten accenten en Oostenrijks-Hongaarse schilderijen is gezelligheid troef. Het traditionele interieur gaat er hand in hand met de ultramoderne voorzieningen. Opteer voor een ruimere suite indien u een eigen salon, een luxueuze badkamer en een privé balkon met zicht op het skiparadijs wenst. Het hotel beschikt ook over drie chalets die apart verhuurd worden.

Die warmte en authenticiteit loopt als een rode draad verder in de drie toprestaurants en de bars van het hotel. Enkel het beste is goed genoeg! Ook op de pistes kunt u sfeervol gaan eten in drie verschillende zaken.

  • Reizen naar Frankrijk Frankrijk
  • Hoofdstad Parijs
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Frans

Kan u al niet wachten om naar Frankrijk te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak