Menu

Domaine des Etangs

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Frankrijk samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Domaine des Etangs is een volledig gerestaureerd middeleeuws kasteel dat werd omgetoverd tot een karaktervol luxehotel. Het is gelegen in het hart van Charante op kleine afstand van het charmante Franse dorpje Massignac. Het kasteel is omgeven door enkele pachthoeves en een schitterend park.

De prachtige kamers van dit bijzondere hotel liggen verspreid op het domein, in het kasteel en in verschillende hoeves. Elk gebouw en elke suite heeft een unieke sfeer: van uiterst modern en fris, tot landelijk en warm, of koninklijk klassiek. Maar wel steeds met respect voor het middeleeuwse karakter van het oorspronkelijk gebouw. De kamers zijn zeer ruim en kijken uit op de binnenkoer, de weilanden of de vijvers.

In het Dyades restaurant wordt u verwend met fijne gastronomische gerechten. Ook de wijnkaart zal u niet teleurstellen. Dineer binnen in een rustiek kader of buiten op het terras waar u zult genieten van het rustige landschap.

Ontdek de onevenaarbare rust van de spa van het hotel. De spa van Domaine des Etang bevindt zich in het voormalig molenhuis, waar een rustieke sfeer heerst en overblijfselen van een vervlogen tijdperk de ruimtes karakter geven. Na een deugddoende behandeling geeft het binnen- en buitenzwembad, een ideaal vervolg aan het genot.

Om de omgeving te verkennen kunt u fietsen huren, een boottochtje maken of de wandelpaden volgen. Het hotel heeft ook een gym en een drijvend tennisplein. Ook kunstliefhebbers kunnen hun hartje ophalen. Op en dichtbij het domein van het kasteel zijn kunstwerken en tentoonstellingen te bezichtigen.

  • Reizen naar Frankrijk Frankrijk
  • Hoofdstad Parijs
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Frans

Kan u al niet wachten om naar Frankrijk te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak