Menu

Cheval Blanc Paris

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Frankrijk samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Cheval Blanc Paris is gelegen in het historische hart van Parijs, vlak aan de Pont Neuf, tussen het Louvre en Le Marais. Dit luxueuze hotel haalt de Parijse stijl naar binnen en is de ideale uitvalsbasis om de iconische stad te ontdekken.

In de ontvangstruimte, de trappenhallen en de restaurants bewondert u bijzondere stukken kunst. De kamers zijn stijlvol ingericht, met als extra troef een schitterend panorama over de Franse hoofdstad. Het hotel beschikt over gezellige kamers, in lichte kleuren en met een moderne touch. In de ruimere suites kunnen gasten beroep doen op een team van butlers en huishouders. 

Op de begane grond bent u welkom voor het ontbijt of een lekkere lunch in de Limbar. ‘s Avonds wordt het restaurant omgetoverd tot cocktailbar. Driesterrenchef Arnaud Donckele stelde een verfijnd menu samen voor het restaurant Plénitude, op de eerste verdieping. Boven in het hotel, in Le Tout-Paris, wordt het prachtige panorama van de stad gecombineerd met frisse gerechten in een hedendaags interieur. Tot slot kunt u ook genieten van Italiaanse fine-dining met zicht op de Eifeltoren. U mag zich verwachten aan Italiaanse aroma’s en creatieve visgerechten, vergezeld van een Italiaanse wijnkaart met een 900-tal topwijnen.

Ontspannen kan in de Dior Spa. Met behandelingskamers, een fitnesscentrum met personal coach en een zwembad van 30 meter lang, doelt men hier op pure relaxatie in hartje Parijs. De hammam, de sauna en de verkwikkende sneeuwdouche zijn voorbehouden voor de gasten en zullen u in hogere sferen brengen.

  • Reizen naar Frankrijk Frankrijk
  • Hoofdstad Parijs
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Frans

Kan u al niet wachten om naar Frankrijk te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak