Menu

Airelles Gordes La Bastide

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Frankrijk samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

In La Bastide komt u terecht in een zuiders kasteel dat met zijn oude charme en moderne comfort het ideale toevluchtoord vormt. Gelegen in het romantische heuveldorp Gardes wordt u verwend met schitterende panorama’s over de Luberon-vallei.

Alles aan dit prachtige gebouw uit de 18-de eeuw schreeuwt authenticiteit uit, van de eeuwenoude olijfbomen, tot de stapelmuren en de bijzondere inrichting van de kamers. De kamers zijn rijkelijk gedecoreerd met antieke meubels en kunstvoorwerpen. In de ruimere suites heeft u een klein salon en eventueel een eigen terras.

In de villa, gelegen op de gronden van La Bastide, komt u in alle privacy volkomen tot rust. Het stijlvolle en authentieke decor van de vijf slaapkamers met en-suite badkamer en de verschillende woonkamers zorgen voor een fijn en uniek verblijf. De prachtig verzorgde tuin houdt uw privé zwembad verborgen en afhankelijk van het seizoen kunt u rekenen op de butler die u op uw wenken bedient.

Start uw zondag met een uitgebreide brunch in de l’Orangery. Van taartjes en andere zoetigheden tot fruitslaatjes en verse charcuterie, u komt er niets te kort. Alle andere dagen bent u er welkom om de Mediterrane keuken te proeven, bij voorkeur op het grote zonneterras dat uitzicht biedt op het berglandschap van de Luberon. Ook de restaurants La Bastide de Pierres, Glover Gordes en Le TIGrr weten u te verassen met schitterende terrassen, een bijzonder interieur en uiteraard heerlijke gerechten.

  • Reizen naar Frankrijk Frankrijk
  • Hoofdstad Parijs
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +1, UTC +2
  • Taal Frans

Kan u al niet wachten om naar Frankrijk te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak