Menu

Zawadi Hotel Zanzibar

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Zawadi Hotel Zanzibar, onderdeel van The Zanzibar Collection, ligt aan de zuidoostkust van het eiland. Dit adults only hotel ligt bovenop een klif met een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan. Via een korte trap heeft u direct toegang tot het ongerept wit zandstrand en de lagune nodigt uit om een duik te nemen, zelf bij eb.

Er zijn 12 ruime villa’s, van maar liefst 100 vierkante meter, verspreid langs de heuvel om maximale privacy te garanderen. Via een glazen schuifdeur, komt u in een minimalistische, moderne kamer die is ingericht met licht houten meubels en geweven tapijten. Vanuit uw privézwembad kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de oceaan.

Prachtig ontworpen bougainvillaea en met palmbomen bezaaide tuinen leiden naar een uitgestrekt overloopzwembad. U hoeft niet ver te lopen naar de Mswakini Beach Bar, waar u een ijskoude kokosnoot of een lichte lunch kunt nemen. De service in dit privéjuweeltje legt de lat bijna onbereikbaar hoog. Als u uzelf graag bezig houdt met snorkelen, vissen of gewoon een goed boek leest, wil u hier misschien niet weggaan.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef Zawadi Hotel Zanzibar

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak