Menu

Mbali Mbali Mahale Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Mbali Mbali Mahale ligt op een stuk strand, diep in het hart van het Afrikaanse binnenland. Met een achtergrond gevormd door het dramatische Mahale-gebergte en het kristalheldere water van het Tanganyikameer op de voorgrond, is dit afgelegen en romantische toevluchtsoord de perfecte mix van ontspanning en luxe.

Verscholen tussen de weelderige bomen staan 10 strandtenten, neergestreken op houten platforms boven de zandige oevers van het meer. De tenten zijn strategisch gepositioneerd om u privacy te bieden, terwijl u toch gemakkelijk toegang heeft tot het strand en de gemeenschappelijke ruimtes. Het geritsel van apen en vogels terwijl u op uw terras zit en uitkijkt over het Tanganyikameer, is pure gelukzaligheid.

De primaire activiteit in het park is chimpansee-trekking, zorgvuldig gecontroleerd om de menselijke impact te beperken. Ga op een rustige bootsafari op het meer of kies voor een visexcursie – waar u krokodillen, nijlpaarden en otters kunt spotten, evenals een overvloed aan vogels. Kajaks zijn beschikbaar om het meer op uw gemak te verkennen of u kunt ervoor kiezen om u gewoon uit te strekken onder een van de sala's op het strand.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef Mbali Mbali Mahale Lodge

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak