Menu

Laba Jongomero Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Deze lodge, gelegen in het hart van het Ruaha National Park in Tanzania, is een ware oase van rust en natuurlijke schoonheid. Dit afgelegen kamp biedt een ongeëvenaarde privacy en een authentieke wilderniservaring, ver weg van de gebaande paden. Met slechts enkele luxe suites langs de droge bedding van de Jongomero-rivier, biedt het kamp een intieme en exclusieve sfeer.

Elke suite is gebouwd op verhoogde houten platforms en heeft een rieten dak, een ruim privéterras met uitzicht op de rivierbedding, waar u regelmatig wilde dieren spot. De tenten zijn luxueus ingericht met grote, zachte bedden en een elegante badkamer die voorzien is van alle luxe en comfort.

Even ontspannen na een ultieme safari-beleving doet u in de bush spa, gelegen op 35 minuten rijden van de lodge. In deze thermale spa wacht u een bijzondere ervaring; baden in natuurlijk water van een vulkanische hotspring!

Jongomero staat bekend om zijn uitstekende service en gastvrijheid. Het kamp is de enige accommodatie in dit deel van het park, wat zorgt voor een ongestoorde natuurbeleving. Gasten kunnen genieten van begeleide safari’s, wandelingen en zelfs flight safari’s, afhankelijk van het seizoen. Met een rijkdom aan wilde dieren, waaronder olifanten, buffels, giraffen, zebra’s, impala’s, leeuwen en luipaarden, is het hier de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke safari-ervaring.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Enkele foto's


Beleef Laba Jongomero Camp

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak