Menu

Elewana Serengeti Pioneer Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Serengeti Pioneer Camp ligt op een rots in het midden van de Serengeti en biedt dramatische uitzichten op de eindeloze vlaktes. Dicht bij de Moru Kopjes werd deze locatie oorspronkelijk gekozen door de wereldberoemde onderzoeker en filmmaker Alan Root. Pioneer Camp is ontworpen om een ​​beperkte impact op de natuurlijke omgeving te hebben en voelt aan als een mobiel safarikamp uit de jaren '30, maar dan met alle moderne voorzieningen van een luxe kamp.

De 12 tenten zijn smaakvol ingericht in safaristijl met bijpassend meubilair. Elke tent heeft een persoonlijke butler die in al uw behoeften voorziet. Genesteld tussen de natuurlijke bush bieden de tenten een echt ‘back-to-nature’ gevoel.

Na uw gamedrive komt u heerlijk tot rust in het kleine zwembad van de lodge. Het uitzicht vanaf de bar en de lounge is spectaculair en biedt de mooiste locatie voor een zonsondergang. Na het diner kunt u bij het kampvuur gezellig bijpraten over de vele indrukken van de dag. Zin in iets exclusief? Ga dan zeker op ballonsafari! Vanuit de lucht heeft u een prachtig zicht op de uitgestrekte vlaktes en het wild.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef Elewana Serengeti Pioneer Camp

Amazing Elewana luxe in Noord-Tanzania

Verken Noord-Tanzania in stijl

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak