Menu

Elewana Manor at Ngorongoro

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

The Manor at Ngorongoro, gelegen naast de adembenemende Ngorongoro Conservation Area, staat voor 'ouderwetse' grandeur in een groene omgeving. Denk aan sigaren en cognac, een gastronomische keuken en snooker na het eten. Het hotel is gelegen op een van de oudste koffieplantages in Oost-Afrika, en een gebied met Nederlandse nederzettingen. De klassieke Kaaps‑Hollandse architectuur van The Manor is een passend eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de regio.

De 19 cottages werden zorgvuldig gepositioneerd in de verzorgde tuinen om het uitzicht op de aangrenzende groene heuvels te garanderen, maar tegelijkertijd ook om de intimiteit en privacy van dit ouderwetse herenhuis te behouden. Ook hier kan de inrichting omschreven worden als traditioneel Kaap-Hollands.

The Manor biedt gemakkelijke toegang tot zowel de Ngorongoro-krater als het Lake Manyara National Park, beroemd om zijn flamingo's. The Manor organiseert ook speciale picknicks en sundowners op het landgoed en koffietours om meer te weten te komen over de koffiehandel in Tanzania. Paardrijden is absoluut een unieke safari-ervaring. Na een drukke dag kunt u ontspannen in het zwembad of de spa.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef Elewana Manor at Ngorongoro

Amazing Elewana luxe in Noord-Tanzania

Verken Noord-Tanzania in stijl

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak