Menu

Chem Chem Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Chem Chem Lodge - bekend als het 'sunset camp' – ligt in een privéconcessie tussen de uitgestrekte vlaktes en bossen van Tarangire Nationaal Park en het glinsterende Lake Manyara. Bij aankomst voelt u meteen de stilte en sereniteit die heerst in dit exclusieve toevluchtsoord. Snuif de vintage safarisfeer op terwijl de stedelijke stress van u af valt.  

De acht ruime suites in tentstijl bieden een ultra-luxueuze ervaring onder de indrukwekkende Afrikaanse hemel. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, canvas, katoen en lavasteen lijken ze samen te smelten met hun omgeving. Val in slaap met de verre lach van een hyena, het tjirpen van krekels of het geroep van een nachtzwaluw op de achtergrond. Ook ontwaken doet u met de geluiden van de bush. Uw privacy is gegarandeerd met de naaste buur op minimaal 80 meter afstand.

De centrale ruimte van de lodge weerspiegelt de elegante vorm van een flamingo met gespreide vleugels. In één vleugel bevindt zich de gastronomische eethoek en een kampvuur. De andere herbergt een bar, lounge, open haard en een goed gevulde bibliotheek. Een uitkijkplatform biedt een prachtig uitzicht over de Oost‑Afrikaanse wildernis. Het afgelegen zwembad tussen de acacia's en palmbomen zorgt voor verkoeling tijdens de hete middag. In de Amani Spa komt u volledig tot rust en er is geen betere manier om fit te blijven dan tijdens een trainingssessie in de fitness met uitzicht op het aanwezige wild.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef Chem Chem Lodge

Amazing flying safari in Noord-Tanzania & Zanzibar

Overnachten in luxe &Beyond-lodges

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak