Menu

Bezoek aan Mto Wa Mbu

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het dorpje Mto Wa Mbu bruist van de verschillende culturen en ligt aan de ingang van Lake Manyara National Park. Het dorp is een lokaal landbouwknooppunt en staat bekend om zijn rijstgewassen en kenmerkende rode Tanzaniaanse bananen. In deze interculturele smeltkroes leven ongeveer 120 stammen. Het is fascinerend om de kleurrijke mix van talen te horen en getuige te zijn van de unieke lokale gebruiken. 

Zipline avontuur

Tanzip Zipline Adventure Park is gelegen net buiten het dorp Mto Wa Mbu en is de enige plek in Tanzania waar u kan genieten van een zipline avontuur. Dankzij zijn locatie aan de voet van de Great Rift Valley-muur geniet u hier van prachtige uitzichten op de omliggende meren, wetlands, steppe en de vallei.

Manyara Treetop Walkway

Manyara Treetop Walkway neemt u mee op een ‘sky-high’ avontuur in het prachtige Lake Manyara National Park. Wandel tussen de boomtoppen en aanschouw de ongerepte natuur en het wildleven vanuit een uniek perspectief. De walkway is 370 meter lang en bestaat uit een aantal hangbruggen en uitkijkplatformen op maximaal 18 meter boven de grond. Dit is de perfecte plek om de vlinders, apen en vogels te aanschouwen die in het park voorkomen.


  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Enkele foto's


Beleef Bezoek aan Mto Wa Mbu

Amazing familiereis in Noord-Tanzania

Game drives & unieke activiteiten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak