Menu

&Beyond Tree Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De luxueuze &Beyond Lake Manyara Tree Lodge is gelegen in het hart van een bos aan de rand van Lake Manyara. Ontworpen om het milieu zo min mogelijk te belasten, biedt de lodge een onvergetelijk safariverblijf in een afgelegen deel van het nationale park. Het is de enige permanente lodge in de regio en garandeert hierdoor privacy en exclusiviteit.

Tussen de takken van oude mahoniebomen werden 10 boomhutten opgetrokken uit lokaal hout en makuti palmbladeren. Ze bieden een verfijnde mix van intimiteit en romantiek in een koele, groene omgeving. Elke suite heeft een royaal terras vanwaar u wild kunt spotten en kamerhoge ramen brengen de weelderige natuur van buiten naar binnen. In het stijlvolle interieur werd gebruik gemaakt van neutrale kleuren en verfijnde materialen.

In het restaurant met open keuken en de boma geniet u van een diner met  adembenemend uitzicht op de omgeving. Trakteer uzelf op een massage in de massagesala omgeven door de groene natuur of ontspan aan het zwembad na uw safari.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef &Beyond Tree Lodge

Amazing flying safari in Noord-Tanzania & Zanzibar

Overnachten in luxe &Beyond-lodges

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak