Menu

&Beyond Mnemba Island Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het eiland Mnemba maakt deel uit van een prachtig atol dat is uitgeroepen tot een beschermd zeereservaat. Vanaf het moment dat u landt, lijkt de tijd stil te staan en worden uw zintuigen geprikkeld - zo ver bent u verwijderd van de chaos van de stad. Mnemba Island, eigendom van &Beyond, is een echt juweeltje. Zachte, witte zandstranden en het azuurblauwe water van de Indische Oceaan maken dit een toplocatie.

Slechts 12 strandbanda’s combineren rustieke eenvoud met uiterste luxe. De banda's zijn met de hand geweven van traditionele palmbladeren en beschikken over een eigen veranda die perfect is om te ontsnappen aan de middaghitte en te genieten van een middagsiësta. Elke banda heeft ook een privésala op het strand met traditionele ligbedden.

De nadruk ligt op totale ontspanning in een natuurlijke omgeving, met een goed gevulde strandbar en dineren in openlucht. Omarm de relaxte sfeer, geniet van een romantisch diner op het strand en bezoek het duikcentrum om de koraalriffen en hun kleurrijke vissen te ontdekken.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef &Beyond Mnemba Island Lodge

Amazing flying safari in Noord-Tanzania & Zanzibar

Overnachten in luxe &Beyond-lodges

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak