Menu

&Beyond Crater Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Tanzania en Zanzibar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De prachtige &Beyond Ngorongoro Crater Lodge is gelegen aan de rand van de gelijknamige krater en biedt adembenemende uitzichten. Geïnspireerd op huizen van de lokale Maasai, is dit zonder twijfel een van de meest spectaculaire lodges in Afrika.

De lodge is verdeeld over drie kampen en de 30 suites zorgen voor een intieme en exclusieve ervaring. De suites kunnen niet beter omschreven worden dan “Maasai meets Versailles”. De combinatie van Victoriaanse meubelen, grote kroonluchters en Afrikaanse elementen zorgen voor de nodige romantiek. De kamerhoge ramen bieden een prachtig uitzicht op de krater. Tijdens uw verblijf staat uw privébutler steeds voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Elk kamp heeft zijn eigen lounge en uitkijkplatform. De koepelvormige eetkamer met open haard, kristal, zilver en massief houten schalen maakt van elke maaltijd een speciale gelegenheid. Start uw dag met een koffie op uw terras, geniet van een game drive door de krater en sluit de dag af met een diner van hoogstaand niveau.

  • Reizen naar Tanzania en Zanzibar Tanzania en Zanzibar
  • Hoofdstad Dodoma
  • Munteenheid Shilling
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili, Engels

Beleef &Beyond Crater Lodge

Amazing flying safari in Noord-Tanzania & Zanzibar

Overnachten in luxe &Beyond-lodges

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Tanzania en Zanzibar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak