Menu

Zannier Hotels Bai Han So

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Vietnam samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een getaway in een regio nauwelijks bekend bij buitenlandse reizigers, een gedroomd toevluchtsoord voor wie even genoeg heeft van de alledaagse drukte, een paradijs met een ongebreideld respect voor de schitterende omgeving. Dat is wat het nieuwste paradepaardje van de Zannier groep u te bieden heeft.

Dit luxe resort is gelegen in de Phu Yen provincie en is te bereiken via Phu Cat Airport. De 71 alleenstaande villa’s liggen verspreid aan het privéstrand van Bai San Ho en gaan volledig op in de omliggende natuur. Kosten noch moeite werden gespaard om de ziel van deze plek te respecteren. De Paddy Field villa’s eren de typische paalwoningen van de vissersdorpen, de Hill Pool villa’s met schitterend zicht over de baai zijn gebaseerd op de traditionele huizen in de bergen en de Beach Pool Villas hebben hun inspiratie gehaald bij de Cham cultuur. Dit alles overgoten met hedendaagse luxe.

Vanuit het, in natuurlijke materialen opgetrokken restaurant Bà Hai, heeft u een indrukwekkend zicht op de rijstvelden. Twee andere restaurants en dito bars, een infinity pool en een spa vervolledigen het perfecte plaatje. Om van het exotische zandstrand en prachtige koraalriffen nog maar te zwijgen.

  • Reizen naar Vietnam Vietnam
  • Hoofdstad Hanoi
  • Munteenheid Dong
  • Tijdszone UTC +7
  • Taal Vietnamees

Beleef Zannier Hotels Bai Han So

Amazing luxe in Vietnam

Verken Vietnam in stijl & alle luxe

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Vietnam te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak